Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Ghencea vs. Arena Națională, Mustață a ales stadionul pentru meciul de titlu al FCSB: „Pentru orgoliu!”. Video

Gheorghe Mustață și-ar dori ca FCSB să joace derby-ul de titlu cu Rapid pe Stadionul Ghencea, nu pe Arena Națională. Ultrasul a explicat de ce și promite fiesta
15.05.2023 | 14:40
Exclusiv Ghencea vs Arena Nationala Mustata a ales stadionul pentru meciul de titlu al FCSB Pentru orgoliu Video
Exclusiv. Ghencea vs. Arena Națională, Mustață a ales stadionul pentru meciul de titlu al FCSB Pentru orgoliu!. Video
ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață a intervenit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI după victoria care a scos-o din lupta la titlu pe CFR Cluj. Șeful galeriei FCSB ar vrea să joace în Ghencea derby-ul din ultima etapă cu Rapid.

Gheorghe Mustață vrea ca FCSB să câștige titlul în fața Rapidului pe stadionul Ghencea: „Să se mai joace un meci acolo”

Horia Ivanovici i-a ridicat mingea la fileu lui Gheorghe Mustață și l-a întrebat direct pe șeful galeriei FCSB: „Dacă se joacă cu titlul pe masă în ultimul meci, ai alege Ghencea sau Arena Națională?”.

ADVERTISEMENT

VIDEO AICI

Liderul Peluzei Nord a explicat de ce e mai bine ca derby-ul cu Rapid să se joace pe cel mai mare stadion din România: „Sincer, dacă am juca pe Ghencea, ar însemna să las 30-40.000 de suporteri afară. Dacă joc pe Național Arena, las mai puțin. Eu aș prefera pentru mine să nu las suporterii și să se mai facă încă un Național Arena”.

Mustață nu a uitat însă de războiul cu CSA Steaua: „Dar pentru orgoliul meu, pentru ambiția mea să se mai joace un meci în Ghencea, l-aș juca acolo. Vă dați seama ce s-ar întâmpla în tot orașul ăsta?”. 

ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață, uluit de euforia suporterilor după victoria cu CFR Cluj: „Zici a câștigat Steaua campionatul!”

Gheorghe Mustață a povestit cum a fost atmosfera în jurul Arenei Naționale și pe străzile Bucureștiului după victoria cu CFR Cluj: „Aseară când mergeam spre casă, n-am mai văzut așa ceva din 2014 când am luat campionatul. Vreau să spun că toate mașinile aveau cântecul ăla cu Bănel Nicoliță și Olăroiu și ascultau nu mai asta. Zici că a câștigat Steaua deja campionatul! Toată lumea foarte bucuroasă. N-am văzut așa ceva de foarte mult”.

Horia Ivanovici a comentat de asemenea cum ar arăta derby-ul FCSB – Rapid pe stadionul Stelei: „Dacă ar fi să câștigați titlul în Ghencea, locul interzis. Ar fi a doua revoluție!”.

ADVERTISEMENT

Ultrasul a vorbit și despre deplasarea la finala de titlu cu Farul de la Ovidiu: „Nu pot să le zic suporterilor să nu vină la Constanța. Chiar dacă vor veni suporteri, vom sta afară și vom cânta exact ce cânta Peluza Nord în stadion. Eu mă duc la meci și trebuie să încurajez echipa, 200-250 câți suntem. Poate vor să vină să stăm afară cu toții, în spate în parcare”. 

Peluza Nord, mulțumiri pentru fanii prezenți la derby-ul cu FCSB: „Nu știu dacă are cineva 50.000 de oameni la meci pentru a încuraja echipa”

Gheorghe Mustață a rămas fără voce după meciul de titlu cu CFR Cluj și le-a mulțumit suporterilor: Asta e Steaua! Sunt răguşit rău, îmi cer scuze. La 43.000 de oameni, fără invitaţiile date de club, a fost cea mai frumoasă atmosferă. Stadion plin, asta face Steaua. Şi acasă şi în deplasare, umple stadionul. 

ADVERTISEMENT

Suporterii care au fost la tribuna 1, la tribuna a II-a, chiar şi la peluza cealaltă, tot stadionul a cântat ce cânta Peluza Nord. Nu ştiu dacă are cineva 50.000 de oameni la meci pentru a încuraja echipa.

Le mulţumesc tuturor fanilor pentru că susţin echipa. O să mergem la Farul să încurajăm echipa. Nu ştiu câţi vom fi, dar stăm şi afară dacă este nevoie. Şansele sunt foarte mari la campionat, să joci cu titlul pe masă. Orice echipă intră aici, nu ştiu dacă face faţă presiunii celor 50.000 de oameni”.

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT