Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Gheorghe Mustață a intervenit în conflictul Leo Strizu – MM Stoica: ”I-am spus să înceteze”. Video

Liderul galeriei FCSB, Gheorghe Mustață, a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că le-a cerut lui Leo Strizu și lui MM Stoica să pună capăt conflictului.
17.03.2023 | 10:59
Exclusiv Gheorghe Mustata a intervenit in conflictul Leo Strizu  MM Stoica Iam spus sa inceteze Video
Liderul galeriei FCSB, Gheorghe Mustață, a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că le-a cerut lui Leo Strizu și lui MM Stoica să pună capăt scandalului. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fostul antrenor cu licență al vicecampioanei României a făcut afirmații grave la adresa managerului general într-o ediție precedentă a emisiunii FANATIK SUPERLIGA și a anunțat că nu mai există cale de împăcare între ei.

Gheorghe Mustață, mediator în conflictul dintre Leo Strizu și MM Stoica

Răspunsul oficialului nu s-a lăsat prea mult așteptat, acesta venind cu o serie de jigniri dure pentru fostul său colaborator, amintind din nou de felul în care Strizu a fost adus la FCSB, în urma insistențelor sale în discuțiile cu Gigi Becali, pentru că îi era milă de situația tehnicianului.

ADVERTISEMENT

Intrat prin telefon în cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață, a vorbit despre conflictul dintre Leo Strizu și MM Stoica și a mărturisit că i-a cerut antrenorului să înceteze acest scandal.

”Am vorbit chiar ieri (n.r. – miercuri) cu Leo și i-am spus să înceteze și să oprească lucrurile acestea pentru că sunt prietenii mei amândoi. Nu-și are rostul să iasă ei prin presă. I-am spus că trebuia să se întâlnească amândoi ca bărbații, față în față, și discutau lucrurile altfel. Nu să iasă prin presă și să se certe și să aducă satisfacție presei că are ce să scrie. Sper să fi înțeles lucrul ăsta și să pună punct subiectului.

ADVERTISEMENT

Nu știu dacă MM nu-l lăsa pe Leo prin bază, eu știu alte lucruri. Nu vreau să se înțeleagă că țin cu MM sau cu Leo, dar lucrurile nu stau chiar așa. Știți cum e. Când ne certăm, ne găsim amândoi ce n-am făcut, ne aducem acuze unul altuia. Cel mai bine ar fi să pună punct și eu sper să se fi pus punct și să înceteze cu lucrurile astea”, a declarat Mustață, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA, moderată de Ioana Cosma.

VEZI VIDEO MAI JOS

Becali, răspuns acid pentru Strizu

Leo Strizu și-a dat demisia de la FCSB și a lăsat-o pe vicecampioana României fără antrenor cu licență PRO. Tehnicianul în vârstă de 55 de ani a vorbit pe larg despre relația rece pe care a avut-o cu Mihai Stoica, managerul general al ”roș-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

El a precizat că a pus umărul la venirea lui MM în 2002, în calitate de președinte al Stelei. Totodată, fostul tehnician cu licență PRO al ”roș-albaștrilor” a precizat că umilințele la care a fost supus de actualul manager al vicecampioanei l-au determinat să demisioneze.

Gigi Becali nu a putut sta departe de acest scandal și a spus că acuzele aduse de Leo Strizu nu sunt adevărate și a precizat că l-a adus pe antrenorul cu licență PRO doar de milă la echipă. Ba chiar că i-a lăsat 1.800 de euro cadou la final de contract, bani pe care acesta ar fi trebuit să îi restituie pentru un împrumut pe care l-a făcut la club.

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vă pune la dispoziție cele mai tari exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, de la 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT