Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, a răspuns franc la întrebarea „V-ați săturat de Becali?”. „Cred că Gigi ar trebui să se uite puțin în jur și să asculte”. Video

Liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustaţă susţine că toată lumea s-a săturat de un patron care se bagă la echipă, dar Gigi Becali are argumentul că ţine FCSB departe de faliment.
06.03.2023 | 12:30
Exclusiv Gheorghe Mustata liderul Peluzei Nord a raspuns franc la intrebarea Vati saturat de Becali Cred ca Gigi ar trebui sa se uite putin in jur si sa asculte Video
Exclusiv. Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, a răspuns franc la întrebarea „V-ați săturat de Becali?”. „Cred că Gigi ar trebui să se uite puțin în jur și să asculte”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a pierdut cu 1-3 meciul împotriva celor de la UTA Arad. Schimbarea lui Edjouma de la pauză a “desăvârşit” opera lui Gigi Becali, roş-albaştrii fiind dominaţi autoritar în partea secundă de echipa lui Laszlo Balint.

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord: “Să ai un om care să umble la echipă, toată lumea s-a săturat”

Liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustaţă, a răspuns la întrebarea „V-ați săturat de Becali?”, adresată de realizatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Horia Ivanovici:

ADVERTISEMENT

“Din punctul acesta de vedere, să ai un om care să umble la echipă, toată lumea s-a săturat. Faptul că ţine echipa la ora asta şi nu dăm faliment, lumea a început să spună că asta este.

Dar el trebuie să înţeleagă că de şapte ani de zile noi nu luăm nimic.  Şi trebuie să înţeleagă că eu am muncit de când am venit acasă, să aduc acele zeci de mii de oameni pe stadion.

ADVERTISEMENT

“Noi îl susţinem pe Mihai Pintilii indiferent de ceea ce se întâmplă, dar trebuie să ai şi un antrenor de experienţă”

Dacă vă aduceţi aminte, în urmă cu 3-4 ani, nu prea era atât de mult pe val. Gigi Becali ar trebui să îşi dea seama de toate aceste lucruri. Să se uite în jur şi să mai asculte şi de oamenii din jurul lui.

Noi îl susţinem pe Mihai Pintilii indiferent de ceea ce se întâmplă, dar trebuie să ai şi un antrenor de experienţă. Un antrenor care să fie puţin autoritar şi jucătorii să înţeleagă că joacă pentru Steaua.

ADVERTISEMENT

Aici este problema fiecărui om, o problemă de caracter. Nu poţi să vii după atâtea etape în care mergi bine, să pierzi la UTA, pe care i-a bătut toată lumea”, a fost reacţia lui Gheorghe Mustaţă.

VEZI VIDEO: 

FCSB a ratat şansa de a se apropia de Farul Constanţa!

FCSB a ratat oportunitatea de a se apropia de liderul Farul Constanţa, care a cedat cu 0-2 pe terenul lui U Cluj. A fost o etapă a surprizelor în SuperLiga, Rapidul cedând şi ea pe teren propriu în faţa lui Hermannstadt.

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT