Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Gică Hagi a lămurit viitorul lui Denis Alibec și îl ridică în slăvi pe atacant după gestul făcut cu lacrimi în ochi: “E o ‘bomboană’, e special!”. Video

Gică Hagi a lămurit viitorul lui Denis Alibec la FANATIK SUPERLIGA. Atacantul rămâne la Farul Constanţa şi doar o ofertă pe bani mulţi de afară poate schimba situaţia.
22.05.2023 | 13:18
Exclusiv Gica Hagi a lamurit viitorul lui Denis Alibec si il ridica in slavi pe atacant dupa gestul facut cu lacrimi in ochi E o bomboana e special Video
Exclusiv. Gică Hagi a lămurit viitorul lui Denis Alibec și îl ridică în slăvi pe atacant după gestul făcut cu lacrimi în ochi E o 'bomboană', e special!. Video
ADVERTISEMENT

Farul Constanţa este noua campioană a României. Fără vedeta Denis Alibec, “marinarii” au avut o revenire remarcabilă împotriva celor de la FCSB şi de la 0-2 au reuşit să câştige cu 3-2, închizând calculele pentru titlu, cu o etapă înainte de final.

Gică Hagi a lămurit viitorul lui Denis Alibec și îl ridică în slăvi pe atacant după gestul făcut cu lacrimi în ochi

Primul om care l-a îmbrăţişat pe Gică Hagi după câştigarea titlului a fost Denis Alibec. Atacantul a fost suspendat după cartonaşul roşu de la Craiova, dar Farul a reuşit să câştige cu FCSB şi fără el. Cu lacrimi în ochi, Alibec l-a îmbrăţişat pe “Rege” la finalul meciului”.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Hagi a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre viitorul lui Denis Alibec, spunând că doar o ofertă pe bani mulţi din străinătate poate duce la o despărţire de Farul Constanţa:

“Denis este un băiat special, un jucător special… o bomboană. Este atât de uşor să lucrezi cu el… Şi el, ca orice alt mare fotbalist are momentele lui, personalitatea lui şi câteodată, noi cei care venim din Constanţa ne aprindem mai mult.

ADVERTISEMENT

În sufletul lui şi în inima lui este un băiat care pune multă pasiune. Aici am ştiut să dialogăm bine amândoi. Apreciez munca pe care o face, a venit după mine.

Cu noi are doi ani contract. Depinde de el. Nu pot să opresc un jucător”

I-am spus şi lui: «Dacă tu vrei, eu vreau. Ne înhămăm amândoi la o muncă foarte bună» şi uite că a ieşit. Cu noi are doi ani contract. Depinde de el. Nu pot să opresc un jucător.

ADVERTISEMENT

Cu toţii muncim şi contează câţi bani câştigă. Afară poate să plece liber, dacă vrea să rămână la noi, este foarte bine. Pentru el am făcut acest contract. La noi în ţară doi ani doar la noi poate să joace.

După aceea, dacă are o ofertă foarte bună de afară, decide el. Normal, mi-ar plăcea să rămână, avem treabă de făcut. Dar dacă vine o ofertă cu bani foarte mulţi, nu poţi să refuzi”, a spus Gică Hagi la FANATIK SUPERLIGA cu Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

VEZI VIDEO: 

ADVERTISEMENT