Sport

EXCLUSIV. Gică Hagi: “M-a înjurat!” Madson îi răspunde: “MINTE!”

Viitorul şi CS U Craiova s-au "luptat" pentru prima poziţie în Liga 1, iar echipa pregătită de Gică Hagi a reuşit să se impună cu scorul de 2-0 şi să urce pe primul loc....
04.12.2016 | 12:51
EXCLUSIV Gica Hagi Ma injurat Madson ii raspunde MINTE
ADVERTISEMENT

Viitorul şi CS U Craiova s-au “luptat” pentru prima poziţie în Liga 1, iar echipa pregătită de Gică Hagi a reuşit să se impună cu scorul de 2-0 şi să urce pe primul loc.

Finalul meciului a fost tensionat. Jucătorii celor de la FC Viitorul s-au luat la bătaie cu oltenii lui Gigi Mulţescu, iar Hagi nu a scăpat nici el – vezi detalii.  Deşi echipa sa a reuşit să obţină cele trei puncte puse în joc, “Regele” şi-a adus aminte şi de un eveniment care a avut loc în meciul tur, atunci cînd CS U Craiova a cîştigat cu scorul de 2-1. 

ADVERTISEMENT

“Au venit străini în România care mă înjură. Măcar să fie străini de valoare. Şi acolo la ei, la Craiova, m-a înjurat Madson”, a spus Gică Hagi la finalul meciului cîştigat de Viitorul, scor 2-0, cu Craiova. 

“Nu l-am înjurat. Să nu vorbească de caracterul meu!”

FANATIK.RO a luat legătura cu Madson, mijlocaşul celor de la CS U Craiova, iar acesta a vorbit despre incidentul cu Gică Hagi din timpul meciului din turul campionatului.

ADVERTISEMENT

“M-a sunat un suporter şi mi-a spus ceea ce a spus Gică Hagi despre mine la finalul meciului de ieri (n.r. – sîmbătă). Nu e adevărat! Hagi minte! Hai să îţi povestesc cum au stat lucrurile.

La pauza meciului din tur, atunci cînd noi am cîştigat cu 2-1, Kay a rămas pe tunelul spre vestiar pentru a vorbi cu arbitrul partidei. Atunci a apărut Gică Hagi şi i-a spus că nu are el ce căuta să discute cu arbitrul, că este în România, să plece. Ţipa foarte tare şi îi tot repeta lui Kay că trebuia să primească de mai multe ori cartonaşul galben. Am apărut şi eu, iar Hagi a început să-mi spună şi mie că trebuia să iau cartonaşul roşu. Eu nu l-am băgat în seamă pentru că îmi era frică să nu iau încă un galben, eu deja aveam unul. I-am spus lui Kay să mergem în vestiar, i-am spus în portugheză, iar Hagi a înţeles că l-am înjurat.

ADVERTISEMENT

Eu nu am înjurat niciodată vreun antrenor. Sînt de trei ani în România şi nu am avut niciun scandal cu staff-ul tehnic sau cu membrii din conducere. Nu îmi permit eu să înjur antrenorii. A minţit cînd a spus că eu l-am înjurat şi nu înţeleg de ce a făcut asta. La finalul meciului am fost la domnul Hagi şi i-am explicat că nu l-am înjurat. Mi-a spus că este ok şi că a înţeles, iar acum vorbeşte de caracterul meu? De ce vorbeşte el de caracterul meu? Nu mă cunoaşte personal, cum nici eu nu îl ştiu personal. E ok, ştiu că a fost un mare fotbalist al României, dar nu ştiu nimic despre caracterul lui. Nu este OK ceea ce face”, a spus Madson pentru FANATIK.RO.

63 de meciuri a jucat Madson pentru CS U Craiova

600.000 de euro este cota lui Madson, conform transfermarkt