Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Gică Hagi, pierdere imensă: Denis Alibec, out din derby-ul Farul – CFR Cluj! Care e situația atacantului. Video

Horia Ivanovici a anunțat în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA că Denis Alibec nu va juca în Farul - CFR Cluj din cauza unei accidentări.
21.04.2023 | 11:00
Exclusiv Gica Hagi pierdere imensa Denis Alibec out din derbyul Farul  CFR Cluj Care e situatia atacantului Video
Denis Alibec nu va fi pe teren în Farul - CFR Cluj. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Veste grea pentru Gheorghe Hagi înainte de derby-ul primelor două clasate din SuperLiga, Farul – CFR Cluj. Denis Alibec, golgheterul “marinarilor” nu va juca în partida programată sâmbătă, de la ora 20:30. Acesta a suferit o leziune fibrilară în partida cu FCSB și nu a putut fi recuperat.

Denis Alibec nu va putea juca în Farul – CFR Cluj. A suferit o accidentare în partida cu FCSB pe Arena Națională

Conform informațiilor FANATIK, Denis Alibec ar fi trebuit să revină joi la antrenamente. Dar Gheorghe Hagi a decis că atacantul său nu este încă pregătit, după ce s-a consultat și doctorul echipei. Riscul în acest ar fi prea mare, iar Alibec ar putea fi pierdut pentru tot restul sezonului în cazul în care accidentarea s-ar agrava.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici a anunțat la FANATIK SUPERLIGA că Denis Alibec nu va intra în derby-ul Farul – CFR Cluj. Pierderea ar urma să fie una uriașă pentru Gheorghe Hagi, care nu are un înlocuitor pe măsură pentru postul de atacant central. Astfel, cel mai probabil, va trebui să schimbe sistemul.

“Alibec nu joacă în derby-ul cu CFR Cluj. A făcut tratament și sală toată săptămâna. Trebuia să intre la antrenament, dar Hagi, după ce l-a văzut și a vorbit și cu doctorii, a decis să nu riște pentru meciul cu CFR, să nu îl piardă până la final. Alibec sută la sută nu va juca în derby-ul cu CFR Cluj”, a explicat Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA. VEZI VIDEO

ADVERTISEMENT

Gheorghe Hagi a fost nevoit să îl forțeze pe Denis Alibec în partida pierdută cu FCSB. Făcuse toate schimbările până în minutul 58

Problemele lui Denis Alibec au apărut în partida de FCSB, iar strategia la schimbări a lui Gheorghe Hagi a agravat problema. În ciuda problemelor medicale, Alibec a fost forțat și a jucat până la final. Asta pentru că antrenorul Farului făcuse deja toate schimbările până în minutul 58.

Denis Alibec a marcat 11 goluri în sezonul regular din SuperLiga, dar traversa într-o perioadă de criză. Nu a reușit să marcheze în cele patru meciuri disputate de Farul până acum în play-off. Ba chiar a ratat o lovitură de pedeapsă în partida cu Universitatea Craiova, câștigată în cele din urmă de lider, scor 3-2.

ADVERTISEMENT

Farul – CFR Cluj este un meci crucial în lupta pentru titlu. Gazdele pornesc din postura de lider al clasamentului în SuperLiga, în ciuda înfrângerii suferite luni pe terenul lui FCSB, scor 1-2. Farul are 39 de puncte în clasament, urmată de CFR Cluj cu 38 de puncte. FCSB este pe locul 3 cu 37 de puncte.

Denis Alibec a fost titular în meciurile disputate de naționala României în luna martie, cu Andorra și Belarus. A și marcat un gol

Denis Alibec, 32 de ani, este cotat la 900.000 de euro conform Transfermarkt.de. Are 29 de selecții la echipa națională pentru care a și marcat trei goluri. În luna martie, Denis Alibec a fost titular în cele două partide disputate de România în preliminariile pentru Euro 2024. A și marcat în partida cu Andorra, scor 2-0.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

 

ADVERTISEMENT
Tags: