Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Gică Popescu a anunțat cu ce buget a luat Farul titlul în SuperLiga. Gigi Becali și Neluțu Varga îl consumă în câteva luni! Video

Gică Popescu, președintele „marinarilor”, a dezvăluit bugetul cu care Farul Constanța a reușit să câștige campionatul.
23.05.2023 | 07:36
Exclusiv Gica Popescu a anuntat cu ce buget a luat Farul titlul in SuperLiga Gigi Becali si Nelutu Varga il consuma in cateva luni Video
Exclusiv. Gică Popescu a anunțat cu ce buget a luat Farul titlul în SuperLiga. Gigi Becali și Neluțu Varga îl consumă în câteva luni! Video
ADVERTISEMENT

Gică Popescu a vorbit pe larg la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre noua pagină din istoria fotbalului românesc pe care a scris-o alături de Gheorghe Hagi la Farul.

Gică Popescu anunță că Farul va avea un buget mai mare în sezonul viitor: „Dublat e imposibil”

Gică Popescu a dezvăluit la Farul va avea în premier un buget de peste cinci milioane de euro în sezonul viitor din SuperLiga: „Asta încercăm an de an să facem. De fiecare dată încercăm să aducem între noi sponsori, investitori care să ne ajute să mergem mai departe cu acest proiect și să tratăm cu ei. Eu sper să avem vești bune cât de curând”.

ADVERTISEMENT

Farul a reușit să îi ia fața FCSB-ului deși a avut un buget mult mai mic și a adus doar jucători împrumutați sau liberi de contract:  „Echipa mare a avut buget sezonul ăsta 4,5 milioane de euro”, a dezvăluit președintele „marinarilor”, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Pe lângă această sumă, Hagi și Popescu investesc cu o atenție și în viitor, o treime din bugetul echipei mari: „Mai e 1,5 milioane la juniori, mai avem credite la bănci pe care trebuie să le acoperim”.

ADVERTISEMENT

Gică Popescu însă recunoaște că Farul nu va putea să aibă cel mai mare buget din SuperLiga: „Dar să creștem”

Gică Popescu a lăsat de înțeles că constănțenenii nu vor avea un buget care să depășească 5-6 milioane de euro: „Nu, dublat e imposibil, dar să creștem. Asta ne dorim. Noi suntem o echipă care vindem, nu cumpărăm”.

În privința transferurilor, oficialul Farului a evitat elegant subiectul: „Nu știu cine pleacă. E prea devreme. Mai e o săptămână de campionat și dup-aia vedem ce facem”.

ADVERTISEMENT

Farul a reușit să câștige campionatul doar cu jucători aduși liber de contract

Farul a făcut minuni cu jucători fără contracte. Hagi i-a adus pe rând pe Tudor Băluță, Denis Alibec, Dragos Nedelcu, Kevin Boli, Vlad Morar, Kevin Doukoure, Louis Munteanu, Mihai Popescu, Gabriel Torje, David Kiki, Mateus Criciuma, Ayrton Mboko, Robert Ion, Romario Benzar, Jeremy Corinus, Alexandru Buzbuchi, Nicolas Popescu, Gustavo Marins, George Ganea, Florian Haită sau Rolandas Baravykas.

Chiar dacă unii dintre ei nu au confirmat în totalitate și au plecat până la finalul sezonului sau au jucat mai puțin, Gheorghe Hagi a reușit să creeze o echipă redutabilă fără să cheltuie niciun euro pe transferuri.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

VIDEO MAI JOS: 

ADVERTISEMENT