Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Gică Popescu, detalii din interior de la petrecerea de titlu! “Regele” s-a dezlănțuit: “Cred că și acum Hagi are microfonul în mână” Video

A fost noapte albă în Constanța după ce Farul a câștigat titlul după victoria cu FCSB. La FANATIK SUPERLIGA, Gică Popescu a dat detalii de la petrecere.
22.05.2023 | 17:36
Exclusiv Gica Popescu detalii din interior de la petrecerea de titlu Regele sa dezlantuit Cred ca si acum Hagi are microfonul in mana Video
Exclusiv. Gică Popescu, detalii din interior de la petrecerea de titlu! Regele s-a dezlănțuit Cred că și acum Hagi are microfonul în mână Video
ADVERTISEMENT

Farul este campioana SuperLigii sezonul 2022-2023, cu o etapă rămasă de jucat. Victoria cu FCSB, de duminică, scor 3-2, le-a asigurat titlul constănțenilor, indiferent de rezultatul din ultima rundă, cu CFR Cluj. Firește, a fost noapte albă la Constanța. Iar “Regele” Hagi, sufletul Farului în drumul spre titlu, a fost și sufletul petrecerii.

Gică Popescu, detalii despre cum a sărbătorit Farul, în frunte cu Hagi, după câștigarea titlului din SuperLiga: “Până și-a terminat Gică repertoriul…”

În direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Gică Popescu a vorbit despre cum s-a petrecut după titlul Farului, în frunte cu Gică Hagi, prietenul său de o viață. “Regele” a urcat pe scenă și și-a demonstrat aptitdinile de cântăreț. “A arestat microfonul”, a glumit Popescu.

ADVERTISEMENT

“Am stat până la 6 dimineața. Oricum am ajuns la restaurant pe la ora 1, 1 și jumătate. Și până și-a terminat Gică repertoriul, că a fost DJ aseară… El se mai emoționează așa din când în când și ia microfonul și devine DJ. A fost frumos, a fost seara jucătorilor.

S-au bucurat enorm, într-o atmosferă intimă așa, cu prieteni, cu familii, cu cei apropiați. Și astăzi va fi ziua lor. Eu am plecat pe la 5 și jumătate, iar ei au rămas acolo. Încă nu sunt eu treaz ca să îl trezesc pe el (n.r. – se amuză). E normal să fie super fericit, a făcut o performanță incredibilă.

ADVERTISEMENT

Gică Popescu, elogii pentru “Regele” Gheorghe Hagi după succesul istoric al Farului: “Proiectul ăsta este despre el, despre munca lui, despre banii lui”

E munca lui aici, sunt banii lui. E normal să aibă o explozie de bucurie și de adrenalină. Pentru că proiectul ăsta este despre el, despre munca lui, despre banii lui. A muncit enorm, muncește zi de zi cum nu am văzut pe nimeni altcineva. Cred că Petrescu se apropie de el.

E la fel de muncitor și la fel de serios, la fel de profesionist așa cum este și Gică. Și mă bucur că fac parte din micul meu univers acești doi mari antrenori. Era normal să fie fericit și să continue să se bucure alături de jucători. Dintotdeauna a știut să se și distreze.

ADVERTISEMENT

E campion. Nu puteai să îi iei microfonul lui Gică aseară, l-a arestat. Cred că și acum îl are în mână. A dormit cu el. Nu știu cine a plecat cu trofeul acasă. Când am plecat a rămas acolo trofeul”, a declarat Gică Popescu la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI

Farul este campioana SuperLigii după victoria cu FCSB. În ultima etapă, Gheorghe Hagi are meci cu prietenul Dan Petrescu, pe terenul lui CFR Cluj

Farul și-a adjudecat titlul matematic duminică, după 3-2 cu FCSB. A fost o partidă în care echipa lui Gheorghe Hagi a suferit foarte mult în prima parte. FCSB a avut 2-0 prin golurile marcate de Șut și Compagno, dar Mateus Santos a dat semnalul revenirii până la pauză. Iar Tudor Băluță și Louis Munteanu au marcat în repriza secundă pentru victoria Farului.

ADVERTISEMENT

Cu doar o etapă rămasă de disputat în play-off, Farul a ajuns la 50 de puncte, cu patru mai multe decât FCSB, a doua clasată. Echipa lui Gheorghe Hagi va juca în ultima rundă pe terenul celor de la CFR Cluj duminică, de la ora 20:30. FCSB – Rapid și Universitatea Craiova – Sepsi sunt celelalte partide de duminică.

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT