Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Gigi Becali a anunțat ce echipă ar putea cumpăra din vară și să se bată tot cu Hagi. „Doar eu pot să fac asta și să iau titlul cu ei!” Video

Gigi Becali a anunțat numele viitoarei echipe pe care ar putea să o cumpere din vară. Latifundiarul din Pipera se va bate la titlu tot cu Gică Hagi.
20.05.2023 | 12:39
Exclusiv Gigi Becali a anuntat ce echipa ar putea cumpara din vara si sa se bata tot cu Hagi Doar eu pot sa fac asta si sa iau titlul cu ei Video
Gigi Becali a dezvăluit numele echipei pe care ar putea să o cumpere în vară și cu care ar câștiga titlul. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Gigi Becali s-a gândit la retragere după arbitrajul lui Horațiu Feșnic din partida Rapid – FCSB, scor 1-0 în etapa cu numărul 5 din play-off-ul SuperLigii. În declarațiile sale, latifundiarul din Pipera nu a exclus varianta de a o prelua pe FC Voluntari, echipa primarului Florentin Pandele.

Gigi Becali, numele echipei pe care ar putea să o cumpere din vară și să se bată la titlu: „Iau Voluntari și devin campion la anul”

Finalul de sezon din SuperLiga îi are protagoniști pe Gigi Becali și Gică Hagi. FCSB și Farul se duelează în ultimele două etape cu titlul pe masă, iar finanțatorul roș-albaștrilor a avut doar cuvinte de laudă la adresa managerului tehnic de la Farul.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali este uimit de capacitatea lui Gică Hagi, care a investit bani din buzunar, și a reușit să facă performanță cu Farul. Latifundiarul din Pipera este convins că el este singurul care ar putea urma modelul „Regelui”. „Spune-mi altul în România care să ia o echipă să o ducă țaca, țaca, țaca pe banii lui să ajungă să ia campionatul, să se bată în Liga 1.

Spune-mi altul care ar putea să facă așa ceva. Știe fotbal. Știi cine mai poate? Numai eu. Iau Voluntari și devin campion la anul. (n.r. puteți?) Bineînțeles că pot”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Gigi Becali, laude pentru Gică Hagi înainte de Farul – FCSB: „Cine în România a riscat avere în fotbal ca el?”

FCSB se află la un singur punct în spatele liderului Farul cu două etape rămase până la finalul sezonului. Cu o victorie în meciul direct, echipa de la malul Mării Negre va deveni matematic campioană înainte de ultima etapă. În cazul în care FCSB nu obține titlul, Gigi Becali își dorește ca Farul să se încoroneze campioană.

(n.r. campionatul) Să-l ia cine vrea Dumnezeu. Pune-te și în locul lui (n.r. Gică Hagi). La mine mai e cum mai e. Cine în România a riscat avere în fotbal ca el? Dacă nu iau eu primul care vreau să ia el este. Doar n-o să vreau să ia Rotaru sau Varga.

ADVERTISEMENT

Primul după mine care aș vrea să ia este el. De ce? Ca să se încununeze. De-aia îi și dă Dumnezeu pentru munca și tot efortul pe care-l face”, au fost declarațiile lui Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Gigi Becali, pregătit de disputa cu Gică Hagi: „Cine bate, ăla e campionul!”

Farul nu se va putea baza pe Denis Alibec pentru ultimele două partide ale sezonului cu FCSB și CFR Cluj. Gigi Becali este pregătit pentru duelul de la distanță cu Gică Hagi. „Păi dacă nu bați Farul fără Alibec ce mai vrei campion să fii?

ADVERTISEMENT

Stai acasă, stai la bază în Berceni și nu mai ai pretenții de fotbal. Dacă vrei să fii campion, trebuie să bați Farul! Cine bate, ăla e campionul! Dacă bate Farul, ei sunt campioni, dacă batem noi, noi suntem campioni! Cine e mai bun, acum se vede. Care e mai mare! Dacă nu bați Farul, stai acasă și îți vezi de treaba ta.

Echipa e mult mai bună, numai că echilibrează Hagi, dar să vă spun ceva, el îl mai avea pe Alibec. Hagi face cât cinci jucători, ce a făcut el cu Farul a făcut cinci jucători, e doar experiența lui, sper să nu se supere”, au fost cuvintele lui Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT