Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Gigi Becali a dezvăluit cu cine a ținut la Dinamo – CSA Steaua 3-0: „Mi-a zis Meme că pierd 400.000 de euro pe an și m-am răzgândit!” Video

Gigi Becali n-a ratat derby-ul ligii secunde Dinamo - CSA Steaua 3-0. Patronul lui FCSB a ținut cu „militarii”, dar și-a schimbat opțiunea.
16.05.2023 | 15:11
Exclusiv Gigi Becali a dezvaluit cu cine a tinut la Dinamo  CSA Steaua 30 Mia zis Meme ca pierd 400000 de euro pe an si mam razgandit Video
Exclusiv. Gigi Becali a ținut cu CSA Steaua în derby-ul cu Dinamo, dar s-a răzgândit Cum am început, au dat gol!. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a intrat în direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Pe lângă lupta la titlu din SuperLiga, patronul FCSB a vorbit și despre ceea ce se întâmplă în curtea „rivalei” CSA Steaua. Becali a râs în hohote de înfrângerea la scor de neprezentare în fața lui Dinamo.

Cum și-a schimbat Gigi Becali preferata în timpul meciului Dinamo – CSA Steaua 3-0: „A dat gol imediat”

Gigi Becali a dezvăluit că a ținut cu CSA Steaua, dar și-a schimbat favorita pe parcursul derby-ului cu Dinamo. Mihai Stoica l-a convins pe patronul FCSB-ului să îi susțină pe „câinii roșii”.

ADVERTISEMENT

„Nu aveam ce face și nu îmi mai place să mă uit la TV decât la Digi Sport. Nu mă mai uit la alte tâmpenii la TV. Televizorul e tot timpul pe Digi Sport. Și văd fotbal. Zic să închid să citesc, hai mai stau puțin întins și mă uit.

Râznd așa l-am sunat pe MM. ‘Băi Mihaie, Dinamo sunt slabi, dar CSA nici nu trece centrul terenului’. El mă întreabă cu cine țin. Păi eu țin cu CSA, nu vreau Dinamo să promoveze!

ADVERTISEMENT

Până la urmă i-am zis ăia sunt ai noștri până la urmă, s-au răzvrătit ei, dar o să vină înapoi la noi și Peluza Sud, o să câștigăm procesele, o să vină ei la noi, copiii rătăcitori, lasă să ținem cu ei.

La care Meme zice ‘Păi dacă ții cu ei pierzi 400 de mii pe an doar din bilete. Avem 400-500 de mii doar din bilete cu Dinamo pe Arena Națională’. Atunci țin cu Dinamo. Țin unde iau 400 de mii. Cum am ținut cu Dinamo, cum a dat gol imediat”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Gigi Becali vrea să facă plângere penală împotriva CSA Steaua

În cadrul aceleiași ediții de FANATIK SUPERLIGA, Gigi Becali a dezvăluit că vrea să facă plângere penală împotriva celor de la CSA Steaua. „Stai să facem și noi plângere, să vedem cum fac ei. Să vedem de ce, cum, pentru ce fac ei asta. Pentru ce mai dau ei două milioane? Îi aruncă, pentru ce aruncă banii? Să vedem cine răspunde acum.

Talpan zicea că răspunde de ce a făcut, să vedem ce răspunde el, că Talpan zice el, dar apoi vine și spune că nu e vinovat aici. E vinovat cine a semnat ca să se facă ce vrea Talpan. Talpan o să zică ‘eu sunt jurist’. Ce vină are el săracul?”, a transmis Becali.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT