Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Gigi Becali a făcut anunțul așteptat de toți fanii FCSB în direct la Fanatik SuperLiga. „Vreau să știe toți! Le promit acum” Video

Gigi Becali a făcut public anunțul așteptat de toți suporterii FCSB în direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Ce le-a promis patronul roș-albaștrilor.
23.05.2023 | 13:39
Exclusiv Gigi Becali a facut anuntul asteptat de toti fanii FCSB in direct la Fanatik SuperLiga Vreau sa stie toti Le promit acum Video
Gigi Becali a făcut public anunțul așteptat de toți fanii FCSB. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

FCSB a pierdut dramatic un nou titlu de campioană în SuperLiga. Totuși, lucrurile se vor schimba din sezonul viitor anunță Gigi Becali. În direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, finanțatorul roș-albaștrilor le-a promis suporterilor că în sezonul viitor FCSB va fi campioană.

Gigi Becali a făcut anunțul așteptat de toți fanii FCSB la FANATIK SUPERLIGA: „La anul vom fi campioni”

Gigi Becali a dezvăluit că odată cu încheierea campionatului se va ocupa în liniște de felul cum va arăta FCSB în sezonul viitor. Finanțatorul a declarat în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că sezonul următor FCSB va deveni campioană.

ADVERTISEMENT

„Vreau liniște. Vreau pace. Nu ți-am zis, am 65 de ani vreau pace. Ce mai trebuie să mai vorbesc? Până acum intram să informez, acum ce să informez? Acum doar atât pot să îți spun. Ca să liniștesc suporterii că am avut o dilemă. A alege între două situații. 

Unu: Fac economii și micșorez salarii la club, nu la jucători și fac reduceri sau fac investiții și să promit suporterilor. Nu o spun cu răutate. E chestiune de ambiție mai mult și dacă vreți mi-am dat seama că eu credeam că m-am cam detașat de idolatrie. Mi-am dat seama că idolatria asta m-a prins mai mult, păcatul ăsta, microbul ăsta. 

ADVERTISEMENT

Promit cu ocazia asta suporterilor că la anul vom fi campioni. Că niciodată nu am promis că vom fi campioni. Acum le promit. Până acum am zis că facem, dregem, mă lăudam”, a declarat Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Gigi Becali îl „provoacă” la duel pe Gică Hagi: „Acum fac promisiune”

Deși nu este echipa cu cel mai mare buget din play-off-ul SuperLigii, Farul lui Gică Hagi a câștigat titlul în campionatul românesc. Gigi Becali a fost „mișcat” de declarațiile lui Gică Hagi și a anunțat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că va investi mult mai mult la FCSB în stagiunea viitoare.

ADVERTISEMENT

„Prima dată când fac promisiune publică faptul că la anul vom fi campioni. Asta e promisiunea mea. Până acum am zis că facem, că dregem, mă lăudam. Acum fac promisiune. Nu vreau să interpretați. E doar o ambiție și o concurență frumoasă, prietenească cu Gică Hagi. Care el a spus că nu poți să ai numai bani dacă nu știi ce să faci cu ei. 

Astea au fost cuvintele. Nu luați ca dușmănie, luați-o ca prietenie. Știu că dumneata înțelegi, dar alții o să ia din context. Hai să facem să ne luptăm dacă banii nu contează că nu știi ce să faci cu ei. Eu voiam să-l sun pe Gică. Să-i zic: ‘Bă, Gică. În primul rând, bravo, felicitări!’ Pentru că el a făcut totul. Acum nu spun eu că o să mă compar cu Hagi la fotbal. 

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Că ce face el cu 100 de lei eu trebuie să pun 500 de lei. Dar acum că el pune 100 eu o să pun 1.000. S-a înțeles? Până acum ce a făcut el cu 100 eu cu 500, cam așa. Diferență de 5. Ca dovadă că n-am putut să mă lupt cu el. Numai că acum să vadă ce înseamnă banii el nu o să poată să facă cu 150 ce fac eu cu 1.000. Asta este ce transmit eu”, a mai spus Gigi Becali.

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT