Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Gigi Becali are emoții mari înaintea meciului pentru titlu cu Farul: ”Toată lumea e împotriva mea!” Video

Gigi Becali a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că are emoții foarte mari pentru meciul cu Farul, care poate fi decisiv în lupta la titlu.
16.05.2023 | 13:25
Exclusiv Gigi Becali are emotii mari inaintea meciului pentru titlu cu Farul Toata lumea e impotriva mea Video
Exclusiv. Gigi Becali are emoții mari înaintea meciului pentru titlu cu Farul Toată lumea e împotriva mea!. Video
ADVERTISEMENT

Vicecampioana României s-au impus pe Arena Națională în fața celor de la CFR Cluj și se află acum la mâna lor în lupta la titlu, după ce s-au apropiat la un singur punct de Farul și etapa viitoare vor avea meci direct la Ovidiu cu ”marinarii”.

Emoții uriașe pentru Gigi Becali înaintea ”finalei” cu Farul

Intrat prin telefon la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Gigi Becali a mărturisit că la meciul Farul – FCSB, din etapa a 9-a a play-off-ului din SuperLiga, va avea cele mai mari emoții din viața sa.

ADVERTISEMENT

”La meciul cu Farul o să fie cele mai mari emoții, probabil. Când ești tânăr, ești puternic și stăpânești emoția sau nu știu, e prea puternic trupul, capul și mintea. Cu cât ești mai în vârstă, emoția este mult mai puternică. Dși ești mai înțelept, este mai slab trupul și nu poate stăpâni.

Va fi cea mai mare emoție pe care am avut-o vreodată. Bine, dacă ai 2-0 la pauză nu mai ai emoții așa mari. Dacă bați Farul și după aia ai 2-0 cu Rapid la pauză nu mai emoții. Sunt multe calcule și multe situații. Ce e clar, cea mai mare emoție va fi cu Farul”, a declarat Becali.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

De ce vrea Becali să câștige titlul cu FCSB

Finanțatorul FCSB a explicat faptul că își dorește să câștige titlul pentru a le închide gura celor care sunt împotriva sa, însă cel mai important argument rămân banii pe care îi va încasa în urma unei astfel de performanțe.

”Știi de ce îmi doresc acest titlu? Îmi doresc pentru că aproximativ 90% din fotbal e împotriva mea. Și nu numai, și din presa sportivă, și din oamenii de sport. Nu o fac cu răutate, oamenii își aleg calul și eu nu sunt calul ales în fotbal. Și niciodată nu am fost calul ales în fotbal.

ADVERTISEMENT

Nu mă refer la suporterii FCSB-ului că ăia sunt disperați. E și ăsta un factor, dar cel mai important lucru sunt banii, banii, banii. Banii conduc oamenii, banii stabilesc câți oameni mor, banii și banii.

Spunea cineva că la Simona Halep nu contează banii că e chestiune de… Băi, banii contează și la ea, și la mine, și la toți, pentru că toate celelalte trec și sunt deșarte”, a mai spus Gigi Becali, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT