Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Gigi Becali aruncă o nouă „bombă” în războiul cu Florin Talpan. „Ce să mai spun despre el? Păi nu știți și voi? Nu știți ce probleme de sănătate are?”. Video

Gigi Becali a aruncat o nouă „bombă” în războiul cu Florin Talpan. Dezvăluirile finanțatorului de la FCSB cu privire la juristul CSA Steaua.
16.05.2023 | 21:20
Exclusiv Gigi Becali arunca o noua bomba in razboiul cu Florin Talpan Ce sa mai spun despre el Pai nu stiti si voi Nu stiti ce probleme de sanatate are Video
Gigi Becali a aruncat o nouă „bombă” în războiul cu Florin Talpan. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a aruncat o nouă „bombă” în „războiul” pentru identitate și palmares pe care FCSB îl poartă cu CSA Steaua. Cel mai vocal din tabăra „militarilor” este Florin Talpan, nu puține fiind momentele în care juristul a fost protagonistul unor crize de nervi din cauza conflictului cu clubul finanțat de Gigi Becali.

Gigi Becali aruncă o nouă „bombă” în războiul cu Florin Talpan: „Săracul, are și el probleme de sănătate”

Gigi Becali a anunțat în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI pregătește o plângere penală împotriva CSA Steaua. Latifundiarul din Pipera consideră că trebuie să existe vinovați pentru milioanele de euro cheltuite de „militari” din bani publici.

ADVERTISEMENT

Cunoscut pentru modul alert și aprins în care se exprimă, Gigi Becali l-a pus la punct pe Florin Talpan în cadrul celei mai noi ediții a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. „Ce să mai spun despre el. De Florin Talpan este păcat să vorbim.

Știti de ce? E păcat, săracul are și el probleme de sănătate. Nu vezi cum vorbește, nu-ți dai seama?”, a declarat Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Florin Talpan, criză de nervi la FANATIK SUPERLIGA. Ioana Cosma, nevoită să intervină: „Vă rog, o să vi se facă rău!”

La finalul lunii martie, în cadrul unei ediții a emisiunii FANATIK SUPERLIGA moderată de Ioana Cosma, Florin Talpan a cedat nervos. Juristul CSA Steaua a avut o criză de nervi în momentul în care a încercat să explice că Steaua nu se va asocia cu un privat.

Ioana Cosma a intervenit pentru a-l calma pe Florin Talpan. „Mă speriați, domnule Talpan! Vorbiți atât de tare. Vă rog, o să vi se facă rău! Iertați-mă!”, au fost cuvintele cu care Ioana Cosma a încercat să-l oprească pe Florin Talpan.

ADVERTISEMENT

În cadrul aceleiași intervenții dezlănțuite, Florin Talpan a dezvăluit că a fost amenințat cu moartea din cauza lui Gigi Becali și a lui Dumitru Dragomir. Fostul președinte al LPF a negat acuzațiile aduse de juristul CSA Steaua în exclusivitate pentru FANATIK.

Gigi Becali plănuiește să o dea în judecată pe CSA Steaua: „Cineva trebuie să răspundă! Pentru ce dau milioane de euro?”

După ce a pierdut cu Dinamo, scor 0-3 în etapa cu numărul 9 a play-off-ului ligii secunde, Steaua a primit o nouă lovitură. Gigi Becali a dezvăluit în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că va depune plângere penală împotriva „militarilor”.

ADVERTISEMENT

Latifundiarul din Pipera nu este de acord cu ideea ca MApN să bage milioane de euro din bani publici în fotbal. „Stai să facem și noi plângere, să vedem cum fac ei. Să vedem de ce, cum, pentru ce fac ei asta. Pentru ce mai dau ei două milioane? Îi aruncă, pentru ce aruncă banii? Să vedem cine răspunde acum.

Talpan zicea că răspunde de ce a făcut, să vedem ce răspunde el, că Talpan zice el, dar apoi vine și spune că nu e vinovat aici. E vinovat cine a semnat ca să se facă ce vrea Talpan. Talpan o să zică ‘eu sunt jurist’. Ce vină are el săracul?”, a mai spus Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT