Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali dă cărțile pe față pentru căderea lui Andrei Cordea la FCSB: „E posibil să fie vorba de vreo gagică, ceva”. Video exclusiv

Gigi Becali a dat cărțile pe față pentru căderea a lui Andrei Cordea la FCSB. Explicațiile patronului cu privire la randamentul scăzut al extremei roș-albastre.
23.05.2023 | 16:17
Gigi Becali da cartile pe fata pentru caderea lui Andrei Cordea la FCSB E posibil sa fie vorba de vreo gagica ceva Video exclusiv
Gigi Becali dă cărțile pe față pentru căderea lui Andrei Cordea la FCSB. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a vorbit despre căderea lui Andrei Cordea la FCSB. În prima parte a sezonului, fotbalistul de 23 de ani a fost unul dintre cei mai în formă din lotul roș-albaștrilor. În direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, patronul a comentat perioada prin care trece extrema dreaptă din atac.

Gigi Becali dă cărțile pe față pentru căderea lui Andrei Cordea la FCSB: „Dacă nu își revine îl trimit la Clinceni”

Andrei Cordea a ajuns în lotul celor de la FCSB în urmă cu doi ani, când a fost adus de Gigi Becali de la Academica Clinceni. Tânărul fotbalist a arătat excelent în prima parte a sezonului și părea să devină jucătorul care să tragă echipa după el. Evoluțiile extremei dreapta s-au stins treptat, iar în acest an, Andrei Cordea a reușit să marcheze doar de două ori.

ADVERTISEMENT

A înscris în înfrângerea de pe Arena Națională cu Farul, scor 2-3, și în victoria cu Sepsi, scor 3-1 tot la București. În actuala stagiune, Andrei Cordea a marcat în total de 10 ori în 46 de meciuri și a oferit alte 5 pase decisive. În ciuda declarațiilor dure, Gigi Becali a precizat că are încredere în revenirea fotbalistului.

„Andrei Cordea dacă nu își revine îl trimit la Clinceni iar (n.r. râde). Dacă nu își revine, dar eu tot mai am încredere în el. Și eu am zis că e jucător de valoare, dar nu știu ce se întâmplă. E ceva”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

„E posibil să fie vorba de vreo gagică”

Gigi Becali nu găsește explicații pentru forma slabă arătată de Andrei Cordea în a doua parte a sezonului. Tânărul fotbalist a fost integralist ultima oară la FCSB în partida cu Universitatea Craiova, scor 1-1 în etapa cu numărul 26 a sezonului regular de pe 19 februarie.

Patronul roș-albaștrilor susține că prestația lui Andrei Cordea ar putea fi cauzată și de probleme extrasportive. „Tot timpul când se întâmplă așa înseamnă că e ceva. Nu știu, e posibil să fie vorba de vreo gagică, nu știm”, a spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

În meciul de la Ovidiu, pierdut de FCSB, scor 2-3 cu Farul, Andrei Cordea a intrat în repriza secundă. Evoluția fotbalistului nu l-a impresionat pe Gigi Becali, care a recunoscut că a greșit în momentul schimbării.

Gigi Becali, discurs dur după prestația lui Andrei Cordea cu Farul: „Se duce din ce în ce mai jos”

Cotat la 2,5 milioane de euro de Transfermarkt, Andrei Cordea mai are contract cu FCSB până în vara anului 2025. Supărat după înfrângerea roș-albaștrilor cu Farul, Gigi Becali și-a vărsat nervii pe jucători, printre care, și Andrei Cordea.

ADVERTISEMENT

„Greșeala mea a fost că am avut încredere în Cordea care văd că se duce din ce în ce mai jos”, a mărturisit Gigi Becali. Andrei Cordea are 5 selecții în naționala României de fotbal, însă nu a reușit să marcheze vreun gol.

VEZI VIDEO MAI JOS

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT