Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali își reproșează schimbările făcute la pauza meciului Farul – FCSB 3-2: “M-am gândit eu că dă Cristea pasă la adversar?” Video exclusiv

Gigi Becali și-a reproșat schimbările efectuate la pauza meciului Farul - FCSB 3-2. Patronul roș-albaștrilor nu se aștepta la o asemenea eroare din partea lui Iulian Cristea.
23.05.2023 | 15:16
Gigi Becali isi reproseaza schimbarile facute la pauza meciului Farul  FCSB 32 Mam gandit eu ca da Cristea pasa la adversar Video exclusiv
Gigi Becali își reproșează schimbările de la pauza meciului Farul - FCSB 3-2. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

FCSB a intrat cu un avantaj de un gol la pauza meciului cu Farul, însă până la final echipa antrenată de Gică Hagi avea să revină. Fotbaliștii introduși pe teren în repriza secundă de FCSB au avut prestații slabe, iar Gigi Becali a recunoscut că a fost neinspirat în momentul schimbărilor.

Gigi Becali își reproșează schimbările făcute la pauza meciului Farul – FCSB 3-2: „Am ales greșit”

FCSB a pierdut dramatic meciul cu Farul, deși echipa lui Elias Charalambous a condus cu 2-0 după golurile lui Adrian Șut și Andrea Compagno. După ce brazilianul Mateus a înscris înainte de pauză și a redus din diferență, Gigi Becali a trecut la butoane și a dictat două modificări.

ADVERTISEMENT

Iulian Cristea a intrat în locul Joonas Tamm, după ce fundașul estonian văzuse cartonașul galben, în timp ce Andrei Cordea i-a luat poziția lui Octavian Popescu. Gigi Becali a recunoscut că schimbările au fost greșite. (n.r. își reproșează) Pe amândouă. Normal că îmi reproșez și normal că eu sunt vinovatul.

De ce? Am gândit că dacă rămânea 2-0 intra Pantea și trecea Sorescu mai în față. Dar la 2-1 m-am gândit că e posibil să ne egaleze. Hai să punem un atacant care să-i prindă pe contraatac pentru că ei se dezlipiseră. Numai că am ales greșit pe Cordea, care era ca un șoricel pe acolo”, a declarat Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

„Așa a fost să fie! Mă gândeam eu că Iulian Cristea dă pasă la adversar?”

Iulian Cristea, fundașul care i-a luat locul lui Joonas Tamm în centrul defensivei roș-albastre, a greșit la golul marcat de Louis Munteanu în minutul 85. Fostul fundaș de la Gaz Metan Mediaș a trimis direct la adversar din apropierea careului.

„Iar cu Tamm s-a greșit. De ce s-a greșit? Tamm a mai făcut un fault la centrul terenului și putea să încaseze al doilea galben și atunci teama… Dacă lua al doilea galben Tamm mâncam și bătaie. Măcar așa la 2-1 tragem.

ADVERTISEMENT

Așa a fost să fie. Mă gândeam eu că Iulian Cristea dă pasă la adversar? ‘Ia și dă gol!’”, a mai spus Gigi Becali. Gafa fotbalistului de 28 de ani nu a rămas fără urmări. Pe lista anunțată de Gigi Becali cu cei 6 jucători care vor pleca în vară de la FCSB se află și Iulian Cristea.

Gigi Becali face curățenia de vară la FCSB: „La revedere!”

Gigi Becali a anunțat, în direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, numele celor șase jucători care nu vor continua în vară la FCSB. „Tamm, la revedere, am încheiat cu el. Tamm, Cristea, Omrani, Boban Nikolov, Crețu, cinci. Oaidă, nu. Oaidă vreau ceva bani pe el, 100-200.000.

ADVERTISEMENT

Am încheiat contractul cu ei. Ce îmi e frică e că îl ia Hagi pe Cristea și face fotbalist din el. Hagi face din nimic fotbaliști. O să le pun clauză: ‘îți dau drumul liber dar să nu te duci la Farul’. Glumesc, cum să pun, să se ducă băiatul să-și facă… Nu zic de Cristea, zic la modul general. Nu știu ce le face Hagi, este geniul lui.

VEZI VIDEO MAI JOS

Sorescu e liber, al șaselea jucător. Păi ce să fac cu Sorescu, îi mulțumesc pentru ce a făcut, dar nu-i mulțumesc că ce a făcut Borza ăla pe acolo. Sorescu e clar că nu e fundaș. El într-un fel ne-a ajutat și e posibil dacă vor să ni-l mai lase împrumut îl luăm. Trebuie să dăm 900.000 pe el, nu putem”, a spus Gigi Becali.

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT