Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali le-a semnat sentința: 6 jucători, out de la FCSB! Patronul a făcut lista de transferuri. „Mi-e teamă că-l ia Hagi!”. Video exclusiv

Gigi Becali a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că după ratarea încă unui titlu că a luat decizia să se despartă de șase jucători la finalul sezonului.
23.05.2023 | 14:11
Gigi Becali lea semnat sentinta 6 jucatori out de la FCSB Patronul a facut lista de transferuri Mie teama cal ia Hagi Video exclusiv
Exclusiv. Gigi Becali le-a semnat sentința 6 jucători, out de la FCSB! Patronul FCSB a făcut lista de transferuri și vrea un nou antrenor. Video
ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că ”roș-albaștrii” au pierdut din nou la mustață câștigarea campionatului, omul de afaceri le-a promis suporterilor că în sezonul viitor echipa va termina pe locul 1.

Gigi Becali a stabilit ce jucători pleacă de la FCSB

Intrat prin telefon la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Gigi Becali a anunțat cei șase jucători care vor pleca în această vară de la FCSB, doi dintre aceștia fiind fundașii centrali Joonas Tamm și Iulian Cristea.

ADVERTISEMENT

”Tamm, la revedere, am încheiat cu el. Tamm, Cristea, Omrani, Boban Nikolov, Crețu, cinci. Oaidă, nu. Oaidă vreau ceva bani pe el, 100-200.000. Am încheiat contractul cu ei. Ce îmi e frică e că îl ia Hagi pe Cristea și face fotbalist din el. Hagi face din nimic fotbaliști.

O să le pun clauză: ‘îți dau drumul liber dar să nu te duci la Farul’. Glumesc, cum să pun, să se ducă băiatul să-și facă… Nu zic de Cristea, zic la modul general. Nu știu ce le face Hagi, este geniul lui.

ADVERTISEMENT

Sorescu e liber, al șaselea jucător. Păi ce să fac cu Sorescu, îi mulțumesc pentru ce a făcut, dar nu-i mulțumesc că ce a făcut Borza ăla pe acolo. Sorescu e clar că nu e fundaș. El într-un fel ne-a ajutat și e posibil dacă vor să ni-l mai lase împrumut îl luăm. Trebuie să dăm 900.000 pe el, nu putem”, a declarat Becali.

Becali are în continuare încredere în Dawa

Patronul vicecampioanei României și-a criticat fundașii centrali pentru faptul că nu știu să paseze și pentru golurile pe care le-a luat echipa în partida cu Farul. În ceea ce-l privește pe Joyskim Dawa, acesta va continua la FCSB.

ADVERTISEMENT

”Dacă ai fundași centrali care nu pasează, dau mingea hopa, hopa și e mingea numai la ei. Asta am învățat. Nu știu celelalte că sunt multe, dar asta măcar o știu. Fundașul central dacă îți face gafe și dacă dă cu capul unul de 1,50 metri…

Primul gol, 1,50 metri singur în careu dă gol cu capul. Noi toți în careu. Al doilea gol noi toți în careu, e adevărat Băluță mai înalt, dar cum să dea unul singur dintre 10? Al treilea gol, mingea la Dawa, i-o dă lui Munteanu să dea gol. Nu poți să câștigi așa.

ADVERTISEMENT

Dawa are contract, ce pot să-i fac. Dawa rămâne, dar o să angajăm un antrenor care să-i spună ‘băi, pasează, ce îți e frică așa?’ Dawa e foarte puternic și mă bazez pe el. Are nevoie de cineva să-l învețe să paseze fără frică. Lui îi e teamă”, a mai spus Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

VEZI VIDEO MAI JOS

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT