Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, provocarea anului pentru Gică Hagi în direct la Fanatik SuperLiga: „Să vedem dacă se poate bate cu mine. Dacă mă bate, îngenunchez în fața lui!” Video exclusiv

Gigi Becali a anunțat în direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI lupta anului cu Gică Hagi. Patronul FCSB îi declară competiție deschisă „Regelui”.
23.05.2023 | 14:44
Gigi Becali provocarea anului pentru Gica Hagi in direct la Fanatik SuperLiga Sa vedem daca se poate bate cu mine Daca ma bate ingenunchez in fata lui Video exclusiv
Gigi Becali a lansat provocarea anului pentru Gică Hagi la FANATIK SUPERLIGA. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Farul a câștigat titlul de campioană în SuperLiga și a lăsat-o din nou pe FCSB pe locul 2. Numai că eșecul de la Ovidiu l-a determinat pe Gigi Becali, iar în direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, patronul roș-albaștrilor a anunțat investiții masive. În cadrul aceleași ediții a emisiunii, Gigi Becali l-a provocat pe Gică Hagi la un duel deschis.

Gigi Becali a anunțat lupta anului cu Gică Hagi la FANATIK SUPERLIGA: „Să vedem dacă se poate bate cu mine”

Gigi Becali mărește miza după ce a ieșit din nou pe locul 2, de această dată, în spatele Farului lui Gică Hagi. Deși părea tot mai aproape să se retragă din fotbal, latifundiarul din Pipera a dezvăluit că pasiunea a devenit tot mai mare și le-a promis suporterilor că în sezonul viitor FCSB va fi campioană.

ADVERTISEMENT

Totul, după ce Gică Hagi nu a ratat șansa de a-l „înțepa” pe Gigi Becali la petrecerea Farului de sărbătorire a titlului. „Din lupi, s-au făcut miei! Adică FCSB. Din lupi, s-au făcut miei! Nu contează câți bani ai. Trebuie să ai dorință și să lupți. Degeaba ai bani dacă nu știi ce să faci cu ei!”, a fost declarația „Regelui”, care l-a „aprins” pe Gigi Becali.

Gigi Becali, provocarea anului catre Gheorghe Hagi: Sper ca Gica sa vada declaratia mea video!

Gigi Becali i-a răspuns lui Gică Hagi în direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI și a mărturisit că întrecerea se va înteți din sezonul următor. Latifundiarul din Pipera este deschis să investească pentru ca FCSB să câștige titlul la pas. ”Vreau ca Gică Hagi să vadă ce am zis, nu că ce spun unii sau să interpreteze. Ce a zis el nu m-a deranjat, numai că am zâmbit. Nu o să-i declar vreodată război nașului meu, dar îi declar competiție deschisă. Hai să vedem dacă el o să poată acum să se lupte de la 100 la 500. A câștigat și bravo lui că nu mai geniu poate să facă asta ce a făcut el”, a declarat Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, provocarea anului pentru Gică Hagi: „Dacă mă bate, îngenunchez în fața lui!”

Gigi Becali a anunțat și care vor fi consecințele dacă, în ciuda investițiilor, Gică Hagi va câștiga un nou titlu cu Farul. „Doar să vedem dacă se poate lupta cu 1.000. Să vedem. Să vedem acum, nu? Să vedem.

Să-ți spun ceva. Dacă va face și asta, atunci mă duc și îngenunchez în fața lui. Dacă la anul iar trece în fața mea, mă duc și îngenunchez și îi zic: ‘Bă, Gică ești regele, nu mai pot să zic un cuvânt în fața ta’.

ADVERTISEMENT

Acum s-a mărit plapuma, e plapuma mare de tot”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Latifundiarul din Pipera a luat primele măsuri după ratarea unui nou titlu. I-a prelungit contractul lui Elias Charalambous, informație dezvăluită în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA și totodată a anunțat că șase jucători vor fi out la finalul sezonului.

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT