Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Gigi Becali vrea să ia campionatul ca să dea peste nas criticilor: “Stăpânul conduce, așa a făcut Dumnezeu lumea!”. Video

Gigi Becali a explicat la FANATIK SUPERLIGA motivul pentru care își dorește să câștige titlul în SuperLiga. Propune și un meci demonstrativ FCSB - Selecționata Lumii Feminină.
16.05.2023 | 19:03
Exclusiv Gigi Becali vrea sa ia campionatul ca sa dea peste nas criticilor Stapanul conduce asa a facut Dumnezeu lumea Video
Exclusiv. Gigi Becali vrea să ia campionatul ca să dea peste nas criticilor: "Stăpânul conduce, așa a făcut Dumnezeu lumea!". Video
ADVERTISEMENT

FCSB mai are nevoie de doar două victorii pentru a câștiga titlul în SuperLiga, iar Gigi Becali este foarte încrezător în șansele echipei sale. Patronul vicecampioanei speră că lucrurile vor merge așa cum își dorește pe acest final de sezon și va reuși să învingă pe Farul și mai apoi pe Rapid.

Gigi Becali a explicat la FANATIK SUPERLIGA motivul pentru care vrea titlul în SuperLiga. Ce vrea să demonstreze patronul FCSB

În direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Gigi Becali a explicat motivul principal pentru care vrea să câștige titlul în SuperLiga. Ține mai mult de fiolsofie și vrea să demonstreze că lucrurile ies bine doar atunci când stăpânul, așa cum se consideră la FCSB, este cel care ia deciziile.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Gigi Becali a ținut să ofere o nouă abordare la discuția despre femeile în arbitraj, care a ținut capul de afiș în ultimele zile. Patronul FCSB a oferit exemplul Iulianei Demetrescu, despre care spune că ar trebui să conducă doar meciuri de femei. Pentru a demonstra că locul femeilor nu este în fotbalul masculin, așa cum el consideră, Gigi Becali viner cu o propunere inedită.

În direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Gigi Becali a propus ca FCSB să organizeze un meci caritabil în care să înfrunte o selecționată a celor mai bune jucătoare ale lumii. Becali este convins că un asemenea duel ar aduce un eșec clar al jucătorilor săi de la FCSB.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Gigi Becali, propunere de senzație pentru un meci caritabil în care FCSB să înfrunte o selecționată a celor mai bune jucătoare din întreaga lume

“Dacă iau campionatul acum și Dumnezeu ar vrea să intru în Liga Campionilor ar fi o mare încununare ca toată lumea să înțeleagă că stăpânul conduce trăsura. Să le arăt filosofia vieții, cum a lăsat Dumnezeu lumea. Mai am eu nevoie de ceva?

Ce să mai am nevoie? Toate împlinirile și doi nepoți și fete și afaceri și gineri afaceriști. Toate mi-au ieșit. Eu vreau să înțeleagă oamenii că așa a făcut Dumnezeu lumea. Dacă o luăm cu egalitatea de gen… Nu a lăsat Dumnezeu așa lumea asta.

ADVERTISEMENT

Spune știința că o femeie supusă la același stres ca un bărbat are risc de cancer de 10 ori mai mult. Îi invit să facă selecția feminină din toată Europa și să joace cu FCSB un meci demonstrativ. Și să dăm banii la cineva. Selecționata lumii de femei cu FCSB. Să vedem dacă este egalitate”, a declarat Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Farul – FCSB este duminică, de la ora 21:00. Titlul se va decide în ultima etapă dacă echipa lui Gigi Becali nu pierde la Ovidiu

FCSB va juca pe terenul Farului duminică, 21 mai, de la ora 21:00. Echipa lui Gigi Becali rămâne în cursa pentru titlu doar dacă nu pierde la Ovidiu. Și trece pe primul loc în clasament, cu o etapă înainte de final, dacă va reuși să se impună. În ultima rundă, FCSB joacă pe Arena Națională cu FCSB, în vreme ce Farul merge pe terenul lui CFR Cluj.

ADVERTISEMENT