Stiri sportive

Gigi a explodat! DEMITEREA care pare IMPOSIBILĂ

Scandal în toată regula la Steaua din cauza lui Adrian  Cristea. Gigi Becali e supărat că a pierdut 120.000 de euro, după ce LPF i-a dat fotbalistului cîştig de cauză. Cum s-a ajuns aici?...
12.04.2014 | 00:12
Gigi a explodat DEMITEREA care pare IMPOSIBILA

Scandal în toată regula la Steaua din cauza lui Adrian  Cristea. Gigi Becali e supărat că a pierdut 120.000 de euro, după ce LPF i-a dat fotbalistului cîştig de cauză. Cum s-a ajuns aici?

Adus în vara trecută de Steaua, Adrian Cristea nu a reuşit să-l impresioneze pe Gigi Becali, iar la începutul acestui an, fotbalistul a fost aproape de a semna cu Maccabi Petah Tikva. Mijlocaşul s-a deplasat în Israel, îmrepună cu agentul Anamaria Prodan, pentru a semna înţelegerea, însă, deşi nu l-a mai dorit, conducerea clubului nu l-a lăsat liber de contract, motivînd că dacă vrea să plece la o altă echipă să renunţe la prima de 120.000 de euro pe care urma să o primească pentru calificarea roş-albaştrilor în grupele Champions League. Deşi urma să încaseze un salariu considerabil la Maccabi, Adrian Cristea s-a văzut nevoit să se întoarcă în România şi să se antreneze cu Steaua!

Doar că, ajungînd în ţară, fotbalistul a avut parte de o altă surpriză, conducerea interzicîndu-i să pătrundă în Ghencea. Astfel, jucătorul a mai intentat un proces în civil, cerînd şefilor să-l reprimească la şedinţele de pregătire, dar şi să-i plătească salariile restante din decembrie şi pînă în acest moment.

Becali vrea “capete”: “Poate te dau afară! Să-i plăteşti tu!”

LPF a analizat procesul dintre Adrian Cristea şi clubul Steaua, dîndu-i dreptate fotbalistului. Pînă pe 24 aprilie, mijlocaşul trebuie să îşi primească prima de 120.000 de euro pentru că a pus umărul la calificarea clubului în grupele Champions League! Însă, la aflarea acestor veşti, Gigi Becali a luat foc, motivînd că din cauza lui Valeriu Argăseală s-a ajuns la această problemă. “Gigi vroia să îi dea drumul lui Cristea în Israel şi să nu îi mai dea 120.000 de euro, să ajungă la un consens, dar Argăseală a zis că ştie el cum să rezolve problema şi să nu îi mai dea nici un ban fotbalistului. Gigi nu s-a mai băgat şi l-a lăsat pe Vali să rezolve această situaţie”, au dezvăluit surse din conducere pentru FANATIK.RO. Cînd a aflat că e bun de plată, finanţatorul din Pipera l-ar fi certat destul de serios pe preşedinte, după o discuţie telefonică avută: “Vali, ai zis că rezolvi tu, am observat… Să vedem de unde îi dai, poate din salariul tău, nu mă interesează, te descurci, eu nu îţi dau nici un ban! Poate te dau şi afară, nu e prima oară cînd mă iau după tine şi pierd procesele. Parcă te pricepeai la contracte, acum ce facem? Să vedem de unde îi dai tu banii…”, ar fi tunat Gigi Becali, potrivit surselor FANATIK.RO

Mai vrea 50.000 de euro

Procesul cu Cristea nu se va opri aici, săptămîna viitoare avînd loc un nou termen între Steaua şi Cristea, prin care fotbalistul cere clubului să îi plătească salariile restante şi să-l primească la antrenamentele echipei. “În afară de cei 120.000 de euro, Cristea mai vrea să îi plătim şi salariile din decembrie şi pînă acum, adică aproape 50.000 de euro”, au mai punctat aceleaşi surse din conducere pentru FANATIK.RO. Contactat telefonic de FANATIK.RO pentru a comenta decizia LPF, Adrian Cristea a punctat: “Vă rog să luaţi legătura cu managerul meu, Anamaria Reghecampf, care mi-a făcut şi contractul la Steaua şi care a crezut întotdeauna că vom cîştiga”, a spus fotbalistul pentru FANATIK.RO. Agentul jucătorului nu a dorit să comenteze pe marginea acestui subiect.