Fanatik Show

Gigi a luat FOC pe un jucător stelist: “Să NU se pună cu mine!”

Faptul că Ciprian Tătăruşanu nu mai vrea să semneze prelungirea contractului cu Steaua nu mai este un secret pentru nimeni. FANATIK a aflat, însă, că Gigi Becali s-a înfuriat foarte tare pe o...
23.11.2013 | 18:15
Gigi a luat FOC pe un jucator stelist Sa NU se puna cu mine
ADVERTISEMENT

Faptul că Ciprian Tătăruşanu nu mai vrea să semneze prelungirea contractului cu Steaua nu mai este un secret pentru nimeni. FANATIK a aflat, însă, că Gigi Becali s-a înfuriat foarte tare pe o altă decizie pe care a luat-o goalkeeperul roş-albaştrilor, situaţie care se pare că l-a făcut pe latifundiarul din Pipera să se gîndescă serios să-l treacă pe acesta pe linie moartă în cel mai scurt timp. Nu-l obligă nimeni pe Tătăruşanu să rămână la noi cu forţa, dar vreau să-l faceţi să înţeleagă că e mai bine pentru noi ca el să plece în iarna asta. Nu mă interesează că  nu are nicio ofertă concretă de transfer, poate să-i găsească la nevoie şi Victor echipă, chiar dacă nu-l reprezintă el, însă vreau să obţinem şi noi o sumă de bani pe el. Nu vreau să mă cert cu el, dar dacă face pe căposul, să nu se pună cu mine, că o să fiu nevoit să iau măsuri contra lui! Eu am zis să fiu băiat bun cu el să îl las să-şi facă singur viitorul, dar văd că mă ia de fraier!“, le-a transmis latifundiarul din Pipera oamenilor săi.

“Nu mai sînt prostul lui nea Gigi”

Surse din anturajul roş-albaştrilor ne-a dezvăluit că Ciprian Tătăruşanu a respins din start această nouă propunere a managerului clubului din Ghencea, deoarece vrea să plece liber de contract de la Steaua în vara anului viitor, informaţie care deja a ajuns la urechile latifundiarului din Pipera.Am stat cinci ani la Steaua, am făcut ce a vrut nea Gigi. Cînd aveam la începutul contractului meu, 27.000 de euro salariu, am acceptat dimnurarea drastică a acestuia. Cînd mă făcea praf pe la televizor, am acceptat criticile, am înghiţit în sec şi am tăcut. Cine nu vrea să fie în locul meu şi să plece la o echipă din străinătate liber de contract? Normal că mă gîndesc la banii mulţi pe care i-aş putea lua la semnătură”, s-a confesat Tătăruşanu apropiaţilor.

ADVERTISEMENT

Cine apără azi? Cojocaru are probleme la umăr

Mai mult,invitat la FANATIK SHOW, Laurenţiu Reghecampf a comentat situaţia lui Ciprian Tătăruşanu. Dacă îl voi folosi în locul lui Tătăruşanu pe Cojocaru din iarna asta? Eu ştiu că Tătăruşanu va rămîne la Steaua pînă în vară, apoi nu ştiu. Există posibilitatea să mizez pe Cojocaru încă de sîmbătă. Vom vedea”,a spus Reghe.

Însă, deşi tehnicianul clubului din Ghencea a anuţat această variantă, FANATIK a aflat că de trei zile Cojocaru, după antrenamente intră mereu pe mîna doctorului Radu Paligora. Motivul? Internaţionalul Under 19 al roş-albaştrilor acuză nişte dureri la umărul drept, însă cu toate acestea Reghe pare decis să-l oprească azi pe acesta în lotul de 18 pentru meciul cu Pandurii.

ADVERTISEMENT

2.FOTBAL:SCHALKE 04-STEAUA BUCURESTI 3-0,LIGA CAMPIONILOR (18.09.2013)