EXCLUSIV. Gigi şi-a făcut o nouă echipă. Cine va fi ANTRENOR!

Daniel Vlad   
in Stiri sportive
22/07/2016, 00:05
EXCLUSIV. Gigi şi-a făcut o nouă echipă. Cine va fi ANTRENOR!

STEAUA. În urmă cu cîteva zile, Dinu Gheorghe l-a sfătuit pe Gigi Becali să facă tot posibilul să susţină şi o echipă a doua a clubului, deoarece jucătorii tineri au nevoie să se rodeze.

STEAUA. Încă de cînd a venit la Steaua, Laurenţiu Reghecampf a avut în cap să îi spună lui Gigi Becali să facă din nou şi o a doua echipă a clubului, după ce aceasta a fost desfiinţată în 2011. Însă latifundiarul din Pipera nu a dorit să audă de acest proiect. Mai mult, patronul campionilor a fost sfătuit zilele trecute şi de către Dinu Gheorghe. “Dacă aş fi în locul lui Gigi Becali aş da din nou drumul la Steaua II. Nu îl costă mai mult de 500.000 de euro pe an să susţină această echipă”, a spus Dinu Gheorghe.

“Steaua II a fost înscrisă în Liga 3”

STEAUA. FANATIK.RO a aflat că Gigi Becali a fost convins în cele din urmă de oamenii săi din club să se implice financiar şi pentru susţinerea unei a doua echipe, iar aceasta a fost înscrisă zilele trecute, la FRF, în Liga 3.

Este bine că Gigi a acceptat să dea din nou drumul la Steaua II. Cele mai mari şanse să conducă această echipă le are şeful centrului de copii şi juniori,Ioan Toma. Mai mult ca sigur Steaua II va disputa meciurile la Clinceni”, a mărturisit o sursă FANATIK.RO.

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×