EXCLUSIV / Gigi VREA SĂ “EVADEZE” în străinătate!

Daniel Vlad   
în Carousel hot news
12/01/2014, 16:03
EXCLUSIV / Gigi VREA SĂ “EVADEZE” în străinătate!

Bogdan Vlad, avocatul lui Gigi Becali, a declarat pentru FANATIK că patronul Stelei nu se va prezenta mîine la Judecătoria sectorului 4 din Bucureşti, unde are termen la un proces. Mîine avem proces la Judecătoria Sectorului 4 cu penitenciarul Jilava, care a contestat regimul deshis în care se află acum clientul meu. Însă, din cauza problemelor pe care domnul Becali le are la spate, el nu se va deplasa la proces la Bucureşti”, ne-a declarat Bogdan Vlad.

Patronul Stelei suferă din cauza durerilor de spate, care s-au acutizat în ultimele zile, şi nu suportă transportul. Latifundiarul s-a mai plîns şi în alte dăţi de condiţiile de transfer, care, ţinînd cont şi de distanţa destul de mare, îi provoacă mari neplăceri. Apărătorul latifundiarului din Pipera ne-a mai dezvăluit că Gigi va cere, în cel mai scurt timp, conform legii, ca afecţiunea sa, hernie de disc cervicală, să fie investigată şi de alt medic, posibil chiar şi un specialist din străinătate.

“Poate apela la un control în străinătate”

Avocatul lui Gigi Becali ne-a precizat că o decizie în acest sens o va lua doar Becali. “Conform legii, Gigi Becali are tot dreptul din lume să mai consulte un alt medic, chiar dacă acesta este din străinătate. Oricum, domnul Becali va fi cel care hotărî dacă va cere dreptul să meargă sau nu la un medic din străinătate”a încheiat avocatul latifundiarului din Pipera.

“Poate să aducă doctorul străin în România pe banii dînsului”

Surse din interiorul Penitenciarului Poarta Albă ne-au dezvăluit că, în cazul în care Gigi Becali va cere dreptul să meargă la un control în străinătate, sansele să primească un răspuns pozitiv sînt infime. “Dacă Gigi Becali va cere să meargă la un medic în străinătate, nu credem ca va primi un răspuns pozitiv. Poate i se va acorda dreptul să cheme în România, pe banii lui, un doctor din străinătate, dar atît”, ne-a declarat sursa respectivă.

Închide ×