Carousel hot news

Un tricolor a FUGIT de la echipă să taie porcul în ţară!

Gicu Grozav s-a săturat de aventura la Terek după nici măcar şase luni. El a dispărut de la echipă, iar oficialii din Cecenia nu mai reuşesc să dea de el la telefon de mai bine de o...
26.12.2013 | 09:00
Un tricolor a FUGIT de la echipă să taie porcul în ţară!
Bogdan Lobont, Costin Lazar, Vlad Chiriches, Gicu Grozav.
ADVERTISEMENT

Gicu Grozav s-a săturat de aventura la Terek după nici măcar şase luni. El a dispărut de la echipă, iar oficialii din Cecenia nu mai reuşesc să dea de el la telefon de mai bine de o săptămînă. Apropiaţi ai atacantului au dezvăluit pentru FANATIK că acesta le-a cerut şefior să fie lăsat să plece de la echipă mai devreme în România, invocînd că are de rezolvat nişte probleme personale care nu necesită amînare. Mai mult, chiar le-a spus conducătorilor că este de acord şi cu o înjumătăţire a salariului (n.r- 500.000 de euro) cu 50 la sută, doar ca să fie lăsat acasă de Sărbători. Acum, conducătorii de la Groznîi au intrat în panică, deoarece nu mai reuşesc să îl contacteze pe Grozav de cîteva zile. Oficialii lui Terek îl caută disperaţi, deoarece vor să îl anunţe programul echipei şi data reunirii.

Nu îi mai răspunde nici lui Marinescu

Mai mult, FANATIK a aflat că jucătorul nu îi mai răspunde la telefon nici măcar impresarului său, Lucian Marinescu. Jucătorul se află în tratative cu Petrolul, dar şansele ca transferul să se perfecteze sînt minime. Totodată, Dan Capră, finanţatorul Petrolului, a dezvăluit,  la Digi Sport, că nu crede că Gicu Grozav se va întoarce la echipa lui Contra în această iarnă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri