Carousel hot news

EXCLUSIV / Hagi, AJUTOR pentru Popescu! L-a transferat la Academie

Legătura puternică dintre Gică Hagi şi Gheorghe Popescu, cei doi coloşi ai fotbalului românesc, a continuat şi după condamnarea primită de fostul căpitan al Barcelonei în Dosarul...
11.08.2015 | 12:10
EXCLUSIV / Hagi, AJUTOR pentru Popescu! L-a transferat la Academie

Legătura puternică dintre Gică Hagi şi Gheorghe Popescu, cei doi coloşi ai fotbalului românesc, a continuat şi după condamnarea primită de fostul căpitan al Barcelonei în Dosarul Transferurilor.

Mai mult, persoana de încredere a “Baciului” în toată această perioadă a fost, fără dubii, Gică Hagi.

Gigi Becali, ca şi linşat! “Ne-ai minţit. Pleacăăăăăă!”

“Regele” şi-a manifestat susţinerea necondiţionată faţă de cumnatul său în mai multe rînduri, proprietarul celei mai productive Academii de fotbal din România afirmînd că va fi alături de Popescu “200%, dacă îmi permiteţi să spun asta”. Pe lîngă suportul moral, acest lucru a fost dovedit de Hagi, recent, printr-un gest care l-a sensibilizat pe Gică Popescu.

Are grijă de Nicolas, băiatul lui Popescu

Gheorghe Hagi a decis cooptarea lui Nicolas, fiul lui Gică Popescu, la Academia Gheorghe Hagi. Aflat pînă acum la ProLuceafărul, la şcoala lui Marcel Pigulea, la fel ca vărul său Ianis Hagi, Nicolas Popescu a fost transferat, după o discuţie privată între Gică Popescu şi Gheorghe Hagi, la Academia de la Constanţa.

FOTO. Scenariu înfiorător! NASA a confirmat. Un asteroid cu diametru de 4 kilometri VA LOVI Pămîntul în septembrie

“Nicolas este, în acest moment, la grupa copiilor născuţi în 2003 la Academia Gheorghe Hagi. Cei de acolo au dorit să îl transfere, noi nu am putut să ne opunem, mai ales că a fost şi dorinţa familiei”, au precizat, în exclusivitate pentru FANATIK.RO, surse de la Pro Luceafărul.

Psiholog pentru Popescu jr.

Chestionaţi pe această temă, oficialii Academiei Gheorghe Hagi nu au dorit să dezbată subiectul, de teama unei mediatizări excesive a copilului, însă FANATIK.RO a aflat că starea lui Nicolas este foarte bună.

Ultima oră! LOVITURĂ pentru toţi ROM NII CARE AU FACEBOOK! DECIZIA lui Klaus IOHANNIS e DEFINITIVĂ şi se aplică imediat!

“Rîde mult, este jovial. Pare să se fi integrat bine în grup şi credem că a depăşit şocul pe care l-a avut în momentul în care a fost arestat tatăl său. Copilul are la dispoziţie şi un psiholog dacă are nevoie, aşa cum au toţi copii din Academiei.

Psihologul este vital în viaţa oamenilor, iar Academia are tot ceea ce este nevoie pentru ca un sportiv să performeze”, au precizat sursele de încredere din cadrul Academiei Gheorghe Hagi.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri