Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Hagi „dă din casă”, provocat de forma excelentă a lui Coman: „A avut o ofertă foarte mare”. Fanatik a aflat suma și echipa din Premier League. Video

Gheorghe Hagi a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că Florinel Coman a avut o ofertă uriaşă de a pleca de la FCSB. Am aflat suma şi echipa din Premier League.
10.04.2023 | 19:14
Exclusiv Hagi da din casa provocat de forma excelenta a lui Coman A avut o oferta foarte mare Fanatik a aflat suma si echipa din Premier League Video
Exclusiv. Hagi "dă din casă", provocat de forma excelentă a lui Coman: "A avut o ofertă foarte mare". Fanatik a aflat suma și echipa din Premier League. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Florinel Coman a fost omul meciului în CFR Cluj – FCSB 1-1. Atacantul roş-albaştrilor a marcat un gol de generic din lovitură liberă şi a creat cele mai periculoase acţiuni ale oaspeţilor în meciul din Gruia.

Hagi “dă din casă”, provocat de forma excelentă a lui Coman: “A avut o ofertă foarte mare”

Gheorghe Hagi, omul care l-a lansat pe Florinel Coman la Viitorul, a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA cu Horia Ivanovici că atacantul de la FCSB a avut o ofertă uriaşă de la un club puternic din Vest.

ADVERTISEMENT

“Florinel Coman are calităţi, a avut momentul lui când putea să plece să fie mare. N-a ştiut să îl gestioneze el şi toţi cei din jurul lui. Când era dorit în Europa, era sus, avea o ofertă foarte mare pe foarte mulţi bani.

N-am înţeles asta. Era un moment foarte important pentru el. Apoi a avut un moment în care a căzut emoţional. Nu s-a luat o decizie bună în acel moment, când trebuia să plece. Era o ofertă foarte bună. 

ADVERTISEMENT

“Viaţa este făcută din oportunităţi şi decizii”

Păcat că nu s-a dus, era într-un campionat foarte mare şi putea avea acea provocare a vieţii. Viaţa este făcută din oportunităţi şi decizii. Era la FCSB când a venit oferta. Una foarte mare, dar decizia de a rămâne nu i-a făcut bine lui Coman. 

Ce să facem? Asta este. Vorbim de un jucător care în România este criticat şi făcut… Mental el a scăzut. Când mergi noaptea îţi pui întrebări şi îţi spui ce şansă ai ratat. A venit şi accidentarea cu sârbii (n.r. Backa Topola), era într-o formă extaordinară şi atunci.

ADVERTISEMENT

Trebuie să analizezi foarte bine oportunităţile pe care le ai în faţă. Nu poţi să ocoleşti o provocare şi o ambiţie care te face să devii mai bun”, a spus Gheorghe Hagi la FANATIK SUPERLIGA.

VEZI VIDEO: 

Florinel Coman, ofertă de 12 milioane de euro de la West Ham United!

Din informaţiile FANATIK, oferta lui Florinel Coman a fost de la West Ham United, clubul din Premier League fiind gata să plătească 12 milioane de euro în schimbul transferului. Dar, afacerea a căzut.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman a fost transferat de Gigi Becali de la Viitorul în vara anului 2017 pentru 3 milioane de euro. Atacantul are contract cu FCSB până în vara anului viitor.

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT