Sport

EXCLUSIV / RAPID. Haos în Giuleşti! “Vom fi DEPUNCTAŢI în Liga 1!”

UPDATE 20:42 / Rapid a obţinut promovarea matematică în Liga 1, iar Valerii Moraru, patronul clubului giuleştean, a ţinut să-i felicite pe jucători şi pe antrenori....
23.05.2016 | 00:07
EXCLUSIV  RAPID Haos in Giulesti Vom fi DEPUNCTATI in Liga 1

UPDATE 20:42 / Rapid a obţinut promovarea matematică în Liga 1, iar Valerii Moraru, patronul clubului giuleştean, a ţinut să-i felicite pe jucători şi pe antrenori.

“Toţi au fost înţelegători, important e că am promovat şi sper să avem un an bun. Este cel mai fericit moment de cînd am intrat în fotbal. Am făcut anul ăsta mai mult decît ne puteam permite. Îi felicit pe băieţi, pe cei din staff, pe toţi angajaţii, sper ca la anul să fim tot împreună şi să avem un an foarte bun”, a declarat Moraru.

Patronul alb-vişiniilor a vorbit şi despre posibilitatea ca Rapid să fie depunctat: “Noi am făcut plata către jucător, am făcut dovada plăţii, acum nu ştiu ce poate să se întîmple. După atîtea surprize nu ne mai miră nimic”.

Întrebat dacă va continua ca finanţator în Giuleşti, Moraru a declarat: “Banii se fac greu în ziua de azi. Aşteptăm lîngă noi toţi rapidiştii cu potenţial financiar. Întotdeauna am fost încrezător şi pînă la urmă cred că vor veni. De unul singur e foarte greu să ţii o echipă. Eu voi rămîne. Cred că asta e singura variantă, să continui eu. N-am venit aici ca alţi administratori, cu gîndul de a mă îmbogăţi şi a-mi face un nume”.

–––––––––––––––––––––––––––––

Rapid a promovat în Liga 1, după ce a învins cu 3-1 pe Academica Clinceni, duminică, iar cu o zi înainte, contracandidata Dunărea Călăraşi a pierdut în faţa Farului.

Proaspăt scăpat de depunctarea de şase puncte în cazul Obed, Rapid se confruntă cu o nouă problemă, ce-i drept nu aşa de gravă.

Rapid, 3 puncte penalizare

FANATIK.RO a aflat că sînt şanse mari ca Rapid să înceapă sezonul viitor din Liga 1 cu o penalizare de trei puncte. De vină ar fi mai multe litigii cu foşti jucători care nu au fost soluţionate.

“Nu mă pot, deocamdată, pronunţa în mod oficial. Cel mai probabil vom fi penalizaţi cu trei puncte în prima divizie. Dar nu este nimic bătut în cuie. Avocaţii lucrează şi vom vedea ce este de făcut”, a spus Valerii Moraru, patronul Rapidului, pentru FANATIK.RO. Rapid riscă, astfel, să aibă soarta Petrolului şi CFR-ului, grupări care au început sezonul 2015-2016 cu penalizări de puncte.

FRF e de partea giuleştenilor

Declaraţiile lui Moraru sînt susţinute şi de sursele FANATIK.RO din cadrul Federaţiei Române de Fotbal. Conform persoanelor autorizate, procesul prin care urmează să se stabilească momentul la care Rapid va fi depunctată este la început, cazul urmînd să se termine la finalul sezonului!

“Cel mai probabil, Rapid urmează să fie depunctată, însă în Liga 1. Nu putem spune acum dacă va fi penalizată cu 3 sau 6 puncte, asta urmează să decidem. Însă, repet, în Liga 1. Procesul este la început şi mai durează pînă penalitatea va fi pusă în aplicare”, au precizat sursele FANATIK.RO.

Tags: