Sport

EXCLUSIV / Haos continuu în Giuleşti! Cristescu a pus un antrenor, Zamfir altul!

UPDATE/ Adrian Zamfir a reuşit în cadrul şedinţei de astă-seară să-l convingă pe Sandu Tăbârcă să rămînă la clubul giuleştean în funcţia de antrenor pricipal. Asta după ce Nicolae...
22.08.2013 | 13:59
EXCLUSIV  Haos continuu in Giulesti Cristescu a pus un antrenor Zamfir altul
ADVERTISEMENT

UPDATE/ Adrian Zamfir a reuşit în cadrul şedinţei de astă-seară să-l convingă pe Sandu Tăbârcă să rămînă la clubul giuleştean în funcţia de antrenor pricipal. Asta după ce Nicolae Cristescu a decis în cursul zilei ca Florică Drăghici să conducă antrenamentele Rapidului, ca urmare a neînţelegerilor dintre staff-ul lui Marian Rada şi conducere! Mai mult, antrenorul de cîteva ore al Rapidului, Florică Drăghici, va fi secundul actualului principal.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

ADVERTISEMENT

UPDATE/Daniel Pancu a confirmat informaţia apărută pe FANATIK.RO cum că  jucătorii s-au înţeles să renunţe la greva în care au intrat acum două zile, dar decizia finală urmînd să fie luată în cursul zilei de mîine.

“A fost o discuţie în care toată lumea şi-a spus păsurile. Începînd cu suporterii, conducerea şi terminînd cu noi, jucătorii. Deocamdată nu s-a luat o decizie concretă, vom stabili mîine. Trebuie să ajungem cît mai curînd la un numitor comun pentru că peste două săptămîni începe campionatul în Liga a II-a şi noi sîntem puţin nepregătiţi”, a declarat, conform Mediafax, “Pancone”.

ADVERTISEMENT

De asemenea, liderul grupului rapidist a dorit să trimită un nou mesaj conducerii din Grant. “Noi, jucătorii, am spus că nu mai este loc de promisiuni, ci doar de lucruri concrete. Eu am spus că nu mai stau în situaţia asta la Rapid, şi rămîne valabil şi acum, dar cred că lucrurile s-au schimbat astăzi şi sperăm ca ele să intre pe făgaşul normal începînd de mîine”.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

ADVERTISEMENT

UPDATE/ În urma şedinţei de azi, jucătorii Rapidului au primit primisiuni din partea lui Nicolae Cristescu că pînă la începutul săptămînii viitoare vor primi un salariu şi jumătate din restanţele salariale pe care le au. Cu toate că întîlnirea dintre cele două părţi a fost tensionată, fotbaliştii Rapidului înclină să iasă de grevă şi să înceapă antrenamentele normale. “Vom lua o decizie înaintea antrenamentului de la 10:00, însă tindem să reluăm pregătirea. Sperăm că am reuşit să tragem un semnal de alarmă pentru că nu este normal ca fotbaliştii să se antreneze cu ghete rupte la un club de talia Rapidului”, au dezvăluit, sub protecţia anonimatului, unii jucători ai Rapidului. Printre cei care s-au ridicat să se revolte s-a numărat şi Nicolae Vasile, care a povestit un episod halucinant petrecut în urmă cu câteva zile. “M-au prins controlorii într-un mijloc de transport în comun, eu neavînd bani nici măcar de bilet”, a dezvăluit fundaşul.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

ADVERTISEMENT

În urma şedinţei de azi de la ProRapid şi a refuzului lui Sandu Tăbârcă de a conduce antrenamentele echipei, acţionarii giuleşteni au decis ca Florică Drăghici să devină noul tehnician al Rapidului!

ADVERTISEMENT

Mutarea aleasă de Nicolae Cristescu este şi forţată de împrejurările în care a ajuns clubul din Grant, Drăghici rămînînd, după retrogradarea lui Marian Rada şi plecarea lui Sandu Tăbîrcă, singurul antrenor care poate reprezenta Rapidul în meciurile oficiale. Actualul tehnician îşi va prelua atribuţiile de mîine, urmînd să asigure interimatul pînă cînd Cristescu şi Zamfir vor găsi o soluţie optimă pentru banca tehnică a giuleştenilor.

Florică Drăghici activează în cadrul clubului de mulţi ani, fiind atît director al centrului de copii şi juniori, cît şi tehnician al echipei secunde a giuleştenilor.

Tags: