EXCLUSIV. Îl ia FCSB şi pe Rotariu? Becali: "Ştiu că îl vând belgienii!"

transfer, gigi becali, Dorin Rotariu, club brugge, FCSB, Rotariu transfer FCSB

Dorin Rotariu nu a prins lotul în acest început de stagiune la Club Brugge şi va fi cedat în această vară. Atacantul român nu mai intră în vederile noului antrenor şi va părăsi formaţia după doar 6 luni petrecute la Brugge. 

Rotariu transfer FCSB. Mouscron negociază împrumutul lui Dorin Rotariu, Mircea Rednic dorindu-l insistent pe atacantul român, pe care l-a antrenat şi la Dinamo. Dar, FANATIK.RO a aflat că pe fir ar putea intra şi FCSB pentru un transfer definitiv, Dorin Rotariu fiind o ţintă importantă pentru vicecampioană.

Rotariu transfer FCSB. Gigi Becali: "Am auzit că vor să îl vândă"

Contactat de FANATIK.RO, Gigi Becali a declarat că ştie situaţia lui Rotariu de la Brugge: "Am auzit că are probleme şi că vor să îl vândă belgienii pe Rotariu. Este un jucător bun, mi-a plăcut mereu, dar nu vreau să vorbesc acum despre transferul său"

Rotariu transfer FCSB. Gigi Becali a încercat şi în iarnă o strategie pentru a-l transfera pe Rotariu. Latifundiarul a vrut să achiziţioneze 50% din drepturile federative ale jucătorilor, care erau la Poli Timişoara, societatea în faliment a lui Marian Iancu. Până la urmă, Rotariu a fost cedat de Dinamo la Club Brugge în ianuarie pentru 2,2 milioane de euro.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

viewscnt
1 EUR4.6551 lei+0,0082
1 USD3.9650 lei+0,0236
1 XAU163.2575 lei-0,4004