Life

Exclusiv. În brațele cui își vindecă rănile Ana Porgras, după eliminarea de la Survivor România

14.04.2021 | 14:43
Exclusiv In bratele cui isi vindeca ranile Ana Porgras dupa eliminarea de la Survivor Romania
Ana Porgras merge în Bologna, Italia, să-și vadă mama. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Eliminată de la Survivor România 2021, fosta gimnastă Ana Porgras (27 ani) a luat decizia de a-și vindeca inima rănită, după ce a fost trimisă acasă din jungla dominicană, în brațele celei mai importante persoane din viața ei: mama! FANATIK.RO a aflat că fosta campioană mondială plănuiește să plece la Bologna, Italia, oraș în care mama sa muncește de mai mulți ani. 

Nu multă lume știe că Ana Porgras a avut o copilărie grea, marcată de lipsuri materiale, iar pe lângă cantonamentele reci și apăsătoare, a avut de suportat și despărțirea de mama sa, Georgeta. Femeia a ales calea străinătății, la fel ca milioane de români, pentru a le oferi celor două fiice un trai mai bun. De mai bine de 15 ani, mama Anei Porgras se află în Italia, acolo unde, de-a lungul timpului, a muncit în mai multe domenii.

ADVERTISEMENT

Timpul a trecut, iar Ana – care și-a început ucenicia în gimnastică la 5 ani, la Liceul Sportiv Dunărea Galați – a ajuns, în 2010, campioană mondială la bârnă. Drumul spre performanță nu a fost ușor și, pe lângă bucuria și mândria cuceririi medaliei de aur, a avut de dus un bagaj emoțioanal extrem de greoi. Nici mamei sale nu i-a fost mai ușor! Obligată de lipsuri, Georgeta Porgras a plecat în Bologna și a lăsat-o pe Ana în grija surorii ei, Georgiana. Concursurile fiicei le vedea pe internet, pentru că nu avea altă posibilitate, la vremea respectivă.

În prezent, campioana, care s-a ridicat din sărăcie și a devenit un exemplu, a putut fi văzută în cel mai dur reality show, Survivor România, acolo unde a reușit să se impună. A fost însă eliminată, în ediția din 5 aprilie, în urma nominalizării făcută de Jador, iar plecarea ei din competiție a produs rumoare în rândul fanilor emisiunii. Dezamăgită la rându-i , Ana Porgras a revenit în România, după trei luni petrecute în jungla din Republica Dominicană, iar FANATIK a aflat care sunt planurile ei în perioada următoare. După ce o să își ducă la bun sfârșit angajamentele contractuale cu Kanal D, fosta concurentă de la Survivor România intenționează să plece în Bologna, să-și îmbrățișeze mama, pe care nu a mai văzut-o de dinainte să plece în jungla dominicană.

ADVERTISEMENT

Conform surselor noastre, Ana abia așteaptă să-și viziteze mama pe care o consideră stâlpul pe care se poate baza de fiecare dată când trăiește o dezamăgire. (Vezi și: Survivor România, show-ul care a scos vedetele de la naftalină. Cum s-au relansat unele concurente din echipa Faimoșilor)

Ana Porgras și mama ei, Georgeta
Ana Porgras și mama ei, Georgeta, în 2010. Sursă foto: Libertatea.ro

Ce spune Ana Porgras despre Jador, după ce a nominalizat-o pentru eliminare la Survivor România

Când vine vorba despre strategia adoptată de Jador, în momentul în care a nominalizat-o pentru eliminarea de la Survivor România, Ana Porgras mărturisește că nu-i poartă pică. Chiar dacă artistul a fost pus la zid, iar fanii emisiunii au inițiat o petiție prin care cereau reîntoarcerea ei în competiție, fosta gimnastă consideră că a avut numai de câștigat de pe urma experienței trăită în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

„Cred că ar fi putut să facă o strategie un pic mai bună și să nu iasă nimeni din echipa Faimoșilor, dar nu sunt supărată. N-am de ce să fiu supărată pe Jador.

Pe lângă asta, chiar dacă am ieșit din competiție, eu chiar am avut de câștigat. Poate dacă aș fi ieșit mai târziu, îmi place să cred că n-aș fi avut atâta susținere”, a dezvăluit Ana Porgras, la câteva zile după ce a revenit în România și a avut timp să asimileze șocul eliminării din emisiunea Survivor România.

ADVERTISEMENT