Fotbal intern

Primul stelist SACRIFICAT după eşec! Pleacă la o rivală

În timp ce transferurile importante care să aducă un plus de valoare actulului lot al Stelei se lasă aşteptate, speranţele fanilor reducîndu-se de la o zi la alta, lotul "roş-albaştrilor" mai...
12.07.2014 | 19:07
Primul stelist SACRIFICAT dupa esec Pleaca la o rivala
ADVERTISEMENT

În timp ce transferurile importante care să aducă un plus de valoare actulului lot al Stelei se lasă aşteptate, speranţele fanilor reducîndu-se de la o zi la alta, lotul “roş-albaştrilor” mai cunoaşte o plecare importantă. Şi chiar spre actuala rivală a campioanei, Astra Giurgiu! Paul Pîrvulescu, fundaşul stînga al steliştilor, va fi împrumutat la Giurgiu pentru viitorul sezon competiţional, cele două conduceri ajungînd la un acord verbal.

În ciuda faptului că toţi fanii Stelei se aşteptau la o despărţire de Iasmin Latovlevici, care a fost curtat insistent şi ofertat de croaţii de la Dinamo Zagreb, fundaşul stînga care urmează să plece din Ghencea este Paul Pîrvulescu. Fundaşul adus în urmă cu două sezoane de la Gaz Metan Mediaş a primit dezlegare de la Gigi Becali să joace un an de zile la Astra, campionii primind, în schimbul jucătorului de 25 de ani, 50.000 euro. “Jucătorul este încîntat de împrumut, mai ales că şi-a asigurat postul de titular pe partea stîngă a Astrei! Gigi Becali a fost de acord, aşa că mai rămîn de semnat doar actele. Pentru noi, este un transfer important şi o lovitură de imagine dată Stelei”, au fost dezvăluirile surselor din anturajul conducerii giurgiuvene.

ADVERTISEMENT

Rămîne la Astra? “500.000 şi pleacă de la Steaua!”

Înţelegerea dintre cele două conducerii stipulează faptul că Ioan Niculae are prima opţiune de a activa clauza de cumpărare a fundaşului de 25 ani. Decizia va fi luată însă de anumite aspecte şi după analiza finală a finanţatorului echipei de la malul Dunării. “Dacă fotbalistul va avea evoluţii apreciate, finanţatorul vicecampioanei este decis să activeze clauza de cumpărare a lui Pîrvulescu. 500.000 de euro şi Steaua este istorie pentru jucătorul venit de la Mediaş”, au punctat aceleaşi surse.

Becali, pe minus cu Pîrvulescu

Aducerea lui Paul Pîrvulescu de la Gaz Metan a fost catalogată “telenovela verii” în 2012. Fundaşul apreciat la acea vreme de întreg fotbalul român a fost la un pas să ajungă la Dinamo, însă conducerea “haitei” nu a fost de acord cu termenii propuşi de oficialii ardeleni şi de suma cerută în schimbul cedării lui Pîrvulescu. “Totul a căzut după meciul dintre Dinamo şi Gaz Metan, partidă disputată la Mediaş. Jucătorul trebuia să se prezinte la un hotel de lux din oraş ca să îşi pună semnătura pe acte, dar Pîrvulescu a fost anunţat, cu cîteva minute înainte, că totul a căzut”, îşi amintesc apropiaţii fundaşului stînga. La scurt timp, Becali a plătit 700.000 şi l-a acontat pe fotbalistul ardelean, oferind o lovitură de imagine dinamoviştilor.

ADVERTISEMENT

40 de partide şi două goluri a bifat Paul Pîrvulescu în tricoul Stelei

Citeşte şi: Gâlcă îi linişteşte pe stelişti! “Steaua o să arate mult mai bine!”

1.FOTBAL:FC BRASOV-STEAUA BUCURESTI 1-1,LIGA 1 (27.10.2013)

 P: Pariaza la Cupa din 2014 cu Unibet! Bonus de 150 RON la inregistrare!  

 

Tags: