Sport

STEAUA. EXCLUSIV / Încă un jucător şi-a reziliat contractul

STEAUA. Iulian Roşu şi-a reziliat angajamentul cu gruparea din Ghencea, deşi mai avea contract cu roş-albaştrii încă 3 ani şi jumătate. Fostul jucător al Stelei a dezvăluit pentru...
30.01.2015 | 13:37

STEAUA. Iulian Roşu şi-a reziliat angajamentul cu gruparea din Ghencea, deşi mai avea contract cu roş-albaştrii încă 3 ani şi jumătate. Fostul jucător al Stelei a dezvăluit pentru FANATIK.RO că nu înţelege de ce motiv cel mai titrat club din fotbalul românesc nu pune preţ pe promovarea fotbaliştilor tineri. Totodată acesta ne-a mai mărturisit că a fost dezamăgit de modul în care conducerea Rapidului a decis să rupă cu el împrumutul de la echipa lui Costel Gâlcă.

 

STEAUA. După Paul Pârvulescu şi Gabi Matei, fotbalişti care au fost împrumutaţi la Viitorul şi FC Braşov, conducerea Stelei a decis să se despartă şi de un al treilea jucător, însă de acesta chiar defintiv. FANATIK.RO a aflat că Valeriu Argăseală a semnat rezilierea contractului cu Iulian Roşu, 21 de ani, cel care se anunţa o mare speranţă a clubului din Ghencea. ” Este adevărat! Mi-am reziliat contractul cu Steaua. După ce am fost dat afară de la Rapid, unde fusesem împrumutat, eu mai aveam contract cu această echipă încă trei ani şi jumătate. Am aşteptat să vad dacă domnul Gâlcă are nevoie de mine, dar cred că dînsul nici măcar nu a ştiut că eu sînt jucătorul Stelei. Nici nu ştiu dacă i-a fost prezentată situaţia mea. În aceste condiţii l-am contactat pe domnul Argăseală şi am decis de comun acord să reziliem contractul. I-am explicat că dacă tot nu mă mai vor la echipă, atunci e bine să îmi dea drumul definitiv, să nu mă mai împrumute de colo pînă colo, deoarece vreau să îmi văd de drumul meu”, şi-a început discursul, Iulian Roşu.

557761-iulian-rosu

“Steaua nu pune preţ pe promovarea tinerilor. Doar Cojocaru a reuşit”

STEAUA  Iulian Roşu ne-a maidezvăluit că doreşte să îşi continue cariera în străinătate, deorece este dezamăgit de modul în care a fost tratat de Steaua şi Rapid. “Vreau să joc în străinătate, Nu mi se pare normal cum am fost tratat la noi în ţară, deşi vă spun că nu am nimic personal cu cineva de la Rapid sau de la Steaua. La Rapid sînt sigur că Dinu Ghenorghe a vrut să mă dea afară, deoarece nu dorea să crească la echipă un jucător al Stelei. Domnul Nae Stanciu mi-a spus că iniţial, atunci cînd el văzuse lista cu jucătorii care trebuiau disponibilizaţi, eu nici nu eram trecut pe tabelul respectiv. Apoi îmi pare rău de tot ce mi s-a întîmplat la Steaua. Este păcat că acest club nu pune preţ pe promovarea tinerilor lor jucători, crescuţi şi formaţi de club. Cojocare este singura excepţie şi mă bucur că măcar el a reuşit. O să vină vremea în care o să le pară rău că nu s-au uitat atent în propria lor curte, iar atunci s-ar putea să fie prea tîrziu. Oricum, la Steaua sînt sigur că mi se trage încă de la 17 ani, după ce un an m-am judecat cu acest club mai bine de un an. Nu înţeleg de ce tot au tras de mine să semnez cu ei, dacă nu au avut de gînd să îmi dea şanse să demonstrez ce pot. La vremea respectivă fusesem în probe chiar şi la FC Barcelona, iar Auxerre m-a vrut cu o ofertă concretă pe masă. Eu cred că meritam o şană la Steaua. În ultimele luni am fost convocat mai mereu al UNDER 21, deci nu eram şi eu un neica nimeni“, a încheiat Roşu.

1383554529297b80bb