Life

Ce s-a ales de păpușa de la Glina. Cât de mult s-a schimbat Adina Asăvoaiei

13.01.2021 | 11:37
Ce sa ales de papusa de la Glina Cat de mult sa schimbat Adina Asavoaiei
ADVERTISEMENT

Adina Asăvoaiei, cunoscută și drept păpușă de la Glina, după ce a fost descoperită de câțiva jurnaliști, a plecat din România, pentru o perioadă. FANATIK a descoperit că tânăra este complet schimbată și are perspective mari de viitor.

Păpușa din Glina se află în Dubai

Frumoasa adolescentă cu ochii ca marea a devenit celebră în toată țară după ce a fost fotografiată în revista VIVA. Oamenii au fost impresionați, însă, de cazul ei, căci aceasta locuia într-o casă aproape dărâmată, în Glina, județul Ilfov, împreună cu frații ei.

ADVERTISEMENT

Toată lumea a fost uimită de frumusețea tinerei, dar și a celorlalți membri ai familiei, care au trăsături unice moștenite de la mama lor. Adina a intrat în atenția agențiilor de modă, iar după ce a apărut la diferite emisiuni tv, ba chiar a defilat într-o prezentare de modă pentru Cătălin Botezatu, aceasta a pus mână pe un contract valoros.

Sărăcia nu ar mai fi o problemă pentru tânăra Adina și familia sa, căci păpușa din Glina are contracte de modeling și o așteaptă un viitor strălucit în față. FANATIK a aflat că Adina Asăvoaiei se află în Dubai împreună cu managerul său, care se ocupă de contractele de imagine ale fetei.

ADVERTISEMENT

https://www.instagram.com/p/CJ3qk9qAK_N/

Adolescenta este foarte activă pe rețelele de socializare, unde face live-uri și ține legătura cu prietenii ei de pe Instagram. Chipul Adinei a suferit schimbări în ultima perioadă, tentată de artificiile pentru înfrumusețare, tânăra și-a pus gene false și și-a vopsit părul.

În urmă cu câteva luni, Adina a apărut în Vogue varianta chineză.

Cu toate că nu are nevoie de astfel de schimbări de look, fiind de-o frumusețe răpitoare, păpușa din Glina, ca orice copil de vârsta sa, este tentată să apeleze la tot felul de trucuri despre care crede că îi schimbă fizionomia în bine.

ADVERTISEMENT

Cazul păpușilor de la Glina a impresionat o țară întreagă

Întreaga schimbare pentru familia fetelor a început din decembrie 2016, după ce jurnaliștii de la Libertatea au făcut public cazul familiei, două fete și doi băieți, care au crescut doar cu mama lor, fiind orfani de tată. Copiii, toți patru, cu trăsături unice, au devenit o atracție pentru cititori. Aceștia trăiau într-o sărăcie lucie, însă erau fericiți împreună.

„Mi-am dat seama acum două trei luni că voi ajunge model. M-a căutat un băiat să merg pe podium cu mai multe ținute și de acolo a început totul. Au început să mă sune pentru modeling. Vreau să învăț foarte multe lucruri, ca să ajung model internațional.

ADVERTISEMENT

Ne întristează faptul că nu avem casa noastră. Visez să merg în toate țările posibile, să vizitez Paris, Londra, altceva nu îmi doresc. Unii colegi îmi spun că merit tot ce mi-a dat Dumnezeu și că am tot ce îmi trebuie ca să fiu un model și să merg cât mai departe”, a mai spus Adina, fetița de la Glina.

„Aș părăsi România, să merg la cât mai multe castinguri de modele, poate am avea un trai mai bun. Trebuie să faci sacrificii multe, să înveți”, a adăugat, emoționată, superba copilă.

Visul i s-a împlinit, căci Adina se află de ceva timp în Dubai, unde are mai multe câștiguri pentru mai mulți creatori de modă.

ADVERTISEMENT