Life

Exclusiv! Incredibil unde s-a angajat Calina Roman, fosta concurentă Bravo, ai Stil! Celebrities, după ce a părăsit cu scandal competiția

26.07.2020 | 13:18
Exclusiv Incredibil unde sa angajat Calina Roman fosta concurenta Bravo ai Stil Celebrities dupa ce a parasit cu scandal competitia
Calina Roman. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Calina Roman, pe numele ei real Calina Dumitrescu, a părăsit competiția Bravo, ai Stil! Celebrities, după ce a fost la un pas să se îmbolnăvească.

Ea a slăbit considerabil și a suferit mult în perioada în care se află în concursul de la Kanal D, după cum am dezvăluit în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Fanatik a aflat detalii de ultimă oră despre ce face tânăra acum și unde s-a angajat chiar după ce a renunțat la emisiunea de stil.

Calina Roman, de la Bravo, ai Stil! Celebrieties, s-a angajat în Herăstrău

Deși a fost vizibil afectată după meciurile din culise cu producătoarea care îi vorbea urât, dar și criticile nejustificate ale lui Cătălin Botezatu, Calina Roman a primit o ofertă de loc de muncă de nerefuzat și a acceptat-o.

ADVERTISEMENT

Fanatik a aflat că tocmai în momentul în care se simțea fără speranță, tânăra s-a angajat. „ Calina lucrează în Herăstrău. A primit o ofertă de job chiar a zoua zi, îți dai seama că nu se gândea să se angajeze așa repede, dar a venit această ofertă de muncă foarte bună și s-a dus. S-a angajat PR la o terasă din Herăstrău. Este o terasă frecventată de multe persoane publice, iar ea se ocupă de zona de marketing online, dar și de evenimente. Până la urmă, meseria asta e moștenită la e în familie. Este foartte fericită cu ceea ce face, chiar dacă nu are legătură cu moda. Este plătită bine și chiar este încântată de patroni și oamenii care îi sunt colegi, ospătari sau restul staff-ului de acolo. Îi merge bine de când a plecat de la Bravo, ai Stil! Celebrieties, iar dacă prima dată a regretat, acum chiar și-a dat seama că a făcut elegerea perfectă.”, au declarat surse din anturajul Calinei Roman, pentru Fanatik.

Așadar, fiicei Catincăi Roman îi merge bine, iar competiția de la Kanal D este de domeniul trecutului pentru ea. Calina Roman nu renunță, însă, la modă și la pasiunea ei pentru tot ce înseamnă stil vestimentar. Ea este prezentă mai mereu în atelierul mamei sale, care este designer de meserie.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

Own your own story. 💫 Sunglasses – @ylsboutique #1la1206 #BravoAiStilCelebrities #ParisFashionWeekGala#NoiAstiaCativa #NoiAstiaCativaPasionati @kanaldromania @bravoaistil

A post shared by Miss C (@calinanicolle) on

A părăsit emisiunea Bravo, ai Stil! Celebrities după mai multe scandaluri cu Botezatu

Fanatik a dezvăluit în exclusivitate că fiica fostului premier al României a avut discuții aprinse cu designerul Cătălin Botezatu, care nu ar fi plăcut-o pe tânără și o certa mereu. De altfel, și discuțiile cu o producătoare a emisiunii au fost picătura care a umplut paharul.

„ Călina s-a despărțit în relații ok, a fost decizia ei, deși erau șanse ca ea să câștige acest concurs. A avut neînțelegeri mari și cu Botezatu. Cătălin o stresa cel mai mult dintre jurați, se purta urât cu ea, nu o plăcea deloc. Nu se știe de ce, dar nu o avea la inimă. Tot timpul încerca să  o scoată prost.  Ea s-a înțeles foarte bine cu toată lumea, cu toată lumea, inclusiv cu producția în proporție de 90 la sută. I-a părut rău, vă dați seama, a cântărit mult până să plece, dar nu a mai suportat presiunea. ”, au declarat surse apropiate concurentelor de la Bravo, ai Stil!, de la Kanal D.