Life

Exclusiv! Informații de ultimă oră în scandalul Bravo, ai Stil! Calina Roman, clipe de coșmar cu Botezatu și o producătoare. Ce s-a întâmplat cu adevărat în culise

24.07.2020 | 13:17
Exclusiv Informatii de ultima ora in scandalul Bravo ai Stil Calina Roman clipe de cosmar cu Botezatu si o producatoare Ce sa intamplat cu adevarat in culise
Calina Roman a părăsit competiția Bravo ai stil, de la Kanal D
ADVERTISEMENT

Calina Roman, pe numele ei real Calina Dumitrescu, a părăsit competiția Bravo, ai Stil!, însă motivele sunt cu adevărate îngrijorătoare.

Fanatik a aflat că nepoata fostului premier al României a trecut prin momente greu de imaginat în timpul show-ului de la Kanal D, unde a fost umilită și agasată de una dintre producătoare.

ADVERTISEMENT

Mai mult, tânăra a avut probleme și cu designerul Cătălin Botezatu, care s-a purtat urât cu ea în timpul show-ului, deși este prieten de ani buni cu mama ei, Catinca Roman.

Calina Roman, la un pas să se îmbolnăvească din cauza stresului de la Bravo, ai Stil

Fosta concurentă Bravo, ai Stil a părăsit competiția din cauza stresului major la care a fost supusă. Fanatik a aflat detalii de ultimă oră din culisele show-ului care a făcut audiență maximă la Kanal D, în special cu ultimul sezon Bravo, ai Stil! Celebrities.

ADVERTISEMENT

Una dintre cele mai bine cotate concurente era chiar Calina Roman, care, de altfel, nu avea nici stilist personal. Din sursele noastre, tânăra nu a mai făcut față presiunilor, în special limbajului agresiv al uneia dintre producătoare, care se adresa concurentelor ca la ușa cortului.

„ Ea a slăbit super mult, se stresa foarte mult, chiar voia să câștige competiția și s-a dedicat cu totul emisiunii. Doar că începuse să se streseze prea mult, a fost la un pas să se îmbolnăvească, să ajungă la spital. Noi, prietenii ei, i-am spus că nu este ok și că mai bine să plece de acolo.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

Own your own story. 💫 Sunglasses – @ylsboutique #1la1206 #BravoAiStilCelebrities #ParisFashionWeekGala#NoiAstiaCativa #NoiAstiaCativaPasionati @kanaldromania @bravoaistil

A post shared by Miss C (@calinanicolle) on

Era o producătoare, nu-i mai dau numele, care se purta îngrozitor cu ea, nu o suporta deloc și vorbea urât cu toate concurentele, le stresa, era foarte mult stres în culise, oamenii nu vedeau asta. Când ne întâlneam cu ea (n.r Calina) aproape că plângea. Nu mai putea să trăiască așa, de asta a plecat.”, au declarat surse din anturajul tinerei, pentru Fanatik, în exclusivitate.

Botezatu îi punea bețe în roate

Fanatik a aflat că designerul Cătălin Botezatu nu ar fi avut-o la inimă pe Calina Roman, deși este bun prieten cu mama tinerei de peste 20 de ani și se cunosc chiar de la începutul showbiz-ului în România. Atitudinea creatorului de modă a uimit pe toată lumea, inclusiv pe fosta concurentă Bravo, ai Stil!, care s-a străduit să-l impresioneze pe Botezatu, care era pentru ea un om model în lumea fashion din România.

ADVERTISEMENT

„ Călina s-a despărțit în relații ok, a fost decizia ei, deși erau șanse ca ea să câștige acest concurs. A avut neînțelegeri mari și cu Botezatu. Cătălin o stresa cel mai mult dintre jurați, se purta urât cu ea, nu o plăcea deloc. Nu se știe de ce, dar nu o avea la inimă. Tot timpul încerca să  o scoată prost.  Ea s-a înțeles foarte bine cu toată lumea, cu toată lumea, inclusiv cu producția în proporție de 90 la sută. I-a părut rău, vă dați seama, a cântărit mult până să plece, dar nu a mai suportat presiunea. ”, au declarat surse apropiate concurentelor de la Bravo, ai Stil!, de la Kanal D.

ADVERTISEMENT