Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Îngrijorare mare pentru șefii Craiovei. Pericol pentru Neagoe? „Avem obiective, dar nu le putem îndeplini cu atâtea înfrângeri! Asta nu e ok” Video

Conducerea Universității Craiova a luat cuvântul după ce echipa lui Neagoe a „comis-o” la Voluntari. Cât mai au însă răbdare șefii olteni?
27.02.2023 | 12:16
Exclusiv Ingrijorare mare pentru sefii Craiovei Pericol pentru Neagoe Avem obiective dar nu le putem indeplini cu atatea infrangeri Asta nu e ok Video
Exclusiv. Îngrijorare mare pentru șefii Craiovei. Pericol pentru Neagoe? „Avem obiective, dar nu le putem îndeplini cu atâtea înfrângeri! Asta nu e ok” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu a intervenit telefonic în cadrul celei mai recente a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Președintele Universității Craiova este îngrijorat după înfrângerea cu FC Voluntari, scor 0-1.

Își pierde Universitatea Craiova răbdarea cu Eugen Neagoe? Poziția conducerii după eșecul cu FC Voluntari

Universitatea Craiova s-a îndepărtat din nou de pozițiile fruntașe, după 0-1 cu FC Voluntari. Ca urmare a eșecului cu ilfovenii, oltenii sunt pe locul 5 în SuperLiga, cu 45 de puncte, la 13 lungimi de liderul Farul.

ADVERTISEMENT

„A fost o partidă nereușită. Nici nu ne-am prezentat în împletitudinea forțelor. Să avem mai multe alegeri sau Neagoe să aibă din ce să facă alegerile cele mai bune. A avut niște jucători care nu au putut să participe la jocul ăsta și accidentați și suspendați. Motive obiective.

Nu că e vreun complex, dar palmaresul nostru în ultimii ani e incredibil. Când jucăm cu Voluntari trebuie să se întâmple ceva. Ba e multă ploaie, ba terenul impracticabil, ba nu avem lotul complet și uite dintr-o situație ca aseară primești gol. Una peste alta am avut posesie, posesie superioară după prima repriză, chiar dacă nu era materializată prin vreun gol. Aveam posesia mai bună și nu prevestea nimic golul acela.

ADVERTISEMENT

Nici noi nu am arătat ca o echipă foarte incisivă în ceea ce ne propusesem. Complex e prea mult spus, dar avem 3-4 ani, 3-4 deplasări consecutive acolo la Voluntari, acolo unde am luat maxim un punct. Înainte băteam 5-1, 2-0”, a declarat președintele oltenilor, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Universitatea Craiova mai are de jucat trei meciuri din sezonul regulat. Etapa viitoare, fotbaliștii lui Eugen Neagoe vor primi vizita lui FC Argeș, miercuri, 1 martie, de la ora 18:00. În ultimele două runde, oltenii se vor deplasa la Ploiești pentru partida contra Petrolului și vor încheia acasă, cu UTA.

ADVERTISEMENT

„Noi avem obiectivele pe care le avem, dar nu știu dacă poți să le faci cu atâtea înfrângeri. Mă deranjează că sunt multe înfrângeri. Nu doar acum în 2023 și înainte. O echipă care are în obiectiv campionatul, cupe europene, nu poți realiza obiectivele cu atâtea înfrângeri. Sunt prea multe. Aici trebuie jucătorii să tragă un semnal de alarmă.

Răutatea și constanța și continuitatea nu se antrenează. Ori le ai ori nu le ai. Constanța și continuitatea vin din răutatea pe care trebuie să o ai când intri în teren. De a nu pierde. Nu neapărat să câștigi, dar să nu pierzi. Măcar nu pierzi. Îți dă o anumită ținută, imagine și rezultatele respective. Degeaba ai răutate la antrenament, dacă la meci nu ai în ADN, tremură sângele prin tine”, a adăugat Sorin Cârțu.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Cârțu a făcut haz de necaz și a dezvăluit ce răspuns haios îi dau jucătorii atunci când le face reproșuri: „Că au prins o zi mai proastă și că următoarea va fi mai bună”.

Nu uitați că Fanatik SuperLigaemisiunea exclusivităților din sport, poate fi urmărită începând din această săptămână în fiecare zi de luni până vineri, cu Horia Ivanovici și Ioana Cosma ca prezentatori. Este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT