Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Ioan Igna, despre marea greșeală a lui Kyros Vassaras: “Ce cunoaște el în țara noastră?”. Video

Ioan Igna, unul dintre cei mai mari arbitri din fotbalul românesc, a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre situația lui Kyros Vassaras.
28.04.2023 | 13:15
Exclusiv Ioan Igna despre marea greseala a lui Kyros Vassaras Ce cunoaste el in tara noastra Video
Horațiu Feșnic a primit numeroase critici după prestația din Rapid - FCSB 1-0. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Conferința de presă maraton a lui Kyros Vassaras nu a calmat spiritele în privința arbitrajului din România. Ba mai mult, contestatarii au atacat chiar mai aprig și cer demiterea urgentă a grecului de la conducerea CCA. Lui Vassaras i se reproșează forma proastă a arbitrilor, dar și lipsa de transparență.

Ioan Igna, despre Kyros Vassaras: “Se trage dintr-o familie în care tatăl lui a fost arbitru internațional”

Dumitru Dragomir este unul dintre cei mai mari contestatari ai lui Vassaras. Fostul președinte de la LPF chiar a propus o listă cu trei posibili înlocuitori ai grecului la șefia CCA, Ion Crăciunescu, Adrian Porumboiu și Ioan Igna. Cei mai importanți arbitri români din toate timpurile.

ADVERTISEMENT

Ioan Igna, unul dintre oamenii menționați de Dumitru Dragomir, a vorbit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre situația lui Vassaras. Crede că oficialul grec este un bun cunoscător al fenomenului, dar nu este conectat la realitatea din România. Mai spune Igna că arbitrii din România nu greșesc intenționat, dovadă că se comit erori în toate direcțiile.

“Eu știu când a venit prima dată la București domnul Vassaras, am stat de vorbă cu dânsul, mi-a transmis salutări de la tatăl lui. Mi-a spus că a fost arbitru internațional, rezervă la Cupa Campionilor Europeni, în 1985, AEK – Real Madrid. Se trage dintr-o familie în care tatăl lui a fost arbitru internațional.

ADVERTISEMENT

Care este problema lui Kyros Vassaras, în opinia lui Ioan Igna: “Problema se pune altfel. Ce cunoaște el din țara noastră?”

Am discutat cu dânsul la București, împreună cu Florin Prunea. Mi s-a părut un domn care cunoaște foarte bine regulile, teoria jocului și tot. Dar problema se pune altfel. Ce cunoaște el din țara noastră? Și vă dau numai un exemplu unde a greșit acum.

În momentul în care tu ai aflat că sunt modificări de regulament, trebuia să anunți antrenori și jucători, să cunoască aceste modificări. Nu a trimis pe nimeni, nu a spus nimic, doar ieri a vorbit. A fost o lipsă de profesionalism. Arbitrii români nu sunt hoți, greșelile sunt când de o parte, când de alta”, a declarat Ioan Igna la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. VEZI VIDEO

ADVERTISEMENT

Rapid – FCSB 1-0, partidă în care Horațiu Feșnic i-a ierat de eliminare pe Răzvan Onea și Dragoș Grigore, a stârnit scandalul în arbitraj. Mai ales după ce Gigi Becali a amenințat că se va retrage de la FCSB și din fotbal și a cerut public demiterea grecului de la conducerea CCA.

Sepsi – Farul, Rapid – CFR Cluj și Universitatea Craiova – FCSB se joacă în etapa a 6-a din play-off în SuperLiga

Într-un final de sezon extrem de încins în SuperLiga, este de așteptat ca presiunea pe arbitri să continue și în următoarele săptămâni. În runda a 6-a din play-off se joacă Sepsi – Farul, Rapid – CFR Cluj și Universitatea Craiova – FCSB. În funcție de rezultate, clasamentul s-ar putea strânge din nou, sau Farul ar putea face un pas mare spre titlu.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT