Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Ionel Ganea, discurs dur despre națională și Iordănescu: “Ce șanse? Avem selecționer? N-avem așa ceva!” Pe cine propune în locul lui Edi. Video

Ionel Ganea a avut un discurs foarte dur la FANATIK SUPERLIGA după România - Slovenia 1-2. A criticat conducerea FRF și mai ales pe selecționerul Edi Iordănescu.
18.11.2022 | 13:20
Exclusiv Ionel Ganea discurs dur despre nationala si Iordanescu Ce sanse Avem selectioner Navem asa ceva Pe cine propune in locul lui Edi Video
Edi Iordănescu, discurs foarte dur la adresa naționalei României și a selecționerului Edi Iordănescu. Sursă foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Ionel Ganea a avut o analiză foarte dură la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI și l-a taxat pe selecționerul Edi Iordănescu după România – Slovenia 1-2. Îl consideră pe Gheorghe Hagi ca fiind cel mai potrivit pentru postul de selecționer, în condițiile în care nu crede că Dan Petrescu ar accepta postul.

Ionel Ganea, critici la adresa lui Edi Iordănescu după România – Slovenia 1-2: “Noi nu avem selecționer! E, așa, pe hârtie”

De asemenea, Ionel Ganea cere mai multă transparență la Federația Română de Fotbal, atât la nivelul deciziilor legate de echipa națională, cât și ca salarii încasate.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

“Cine e selecționer, măi, frate? Avem selecționer, sau ce? Că nu înțeleg! Așa, pe hârtie e selecționer. Noi n-avem selecționer, tati! Sunt selecționeri, dar dacă nu i-ai ales.

Ai găsit alibi și vrăjeală de-asta ieftină. Nu vedeți că nu se arată absolut nimic, nu e transparență deloc. Nici ce salarii au ăia de la federații, nici ce diurne au. Când a fost Mircea Sandu se știa și femeia de serviciu ce salariu avea.

ADVERTISEMENT

Și acum toți se dau de gard. Dan Petrescu nu știu dacă vrea să vină, dar eu pe Hagi l-aș alege. Eu cred că el e omul potrivit. Să îi dai doi ani”, a declarat Ionel Ganea la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

VEZI VIDEO MAI JOS

România a cedat în fața Sloveniei, scor 1-2, și mai are un amical programat în 2022. Va înfrunta Moldova, duminică, la Chișinău

România a pierdut amicalul disputat cu Slovenia, pe Cluj Arena, scor 1-2. Sesko și Sporar au punctat pentru oaspeți, minutele 26 și 32. Denis Drăguș a marcat golul “tricolorilor”, în minutul 64.

ADVERTISEMENT

Tot la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Adrian Mutu a vorbit despre lipsa de atitudine a “tricolorilor” în prima repriză a partidei cu Slovenia.

România mai are o partidă amicală programată în 2022, la Chișinău, contra Moldovei. Se va disputa duminică, de la ora 20:30.

ADVERTISEMENT