Life

Exclusiv. Irina Tănase, primele declarații după ce s-a scris că este însărcinată cu Liviu Dragnea

03.10.2020 | 13:37
Exclusiv Irina Tanase primele declaratii dupa ce sa scris ca este insarcinata cu Liviu Dragnea
Irina Tănase a oferit primele declarații după ce s-a spus că ar fi însărcinată cu Liviu Dragnea
ADVERTISEMENT

Irina Tănase a făcut primele declarații după ce s-a scris că ar fi însărcinată cu Liviu Dragnea.

Ea a reușit să stârnească furori în legătură cu acest subiect foarte sensibil, după ce a postat câteva imagini pe Instagram din care mulți au înțeles că se pregătește să facă acest pasul matern cât se poate de uriaș.

ADVERTISEMENT

FANATIK a obținut amănunte despre subiectul controversat în ceea ce privește o posibilă sarcină.

Irina Tănase spune adevărul, după ce s-a zvonit că este însărcinată cu Liviu Dragnea

Irina Tănase a declarat pentru FANATIK mai multe detalii legate de posibilitatea unei sarcini. Logodnica Liviu Dragnea susține că nu au mai avut contact fizic un an de zile, din februarie, de când au stat la aceeași masă. Cei doi s-au văzut prin sistemul de securitate din sticlă de care dispune și penitenciarul Rahova din București.

ADVERTISEMENT

Iubita fostului politician a negat zvonurile sarcinii și a susținut că momentan singura prioritate este revenirea acasă a fostului președinte de partid, care se confruntă și cu anumite probleme de sănătate.

„Nu m-am mai văzut fizic cu Liviu de un an. Ne-am văzut doar prin geam, la penitenciar, nu există așa ceva (n.r.: sarcina). Totul a pornit de la o postare pe care am făcut-o, dar care nu avea legătură cu mine.

ADVERTISEMENT

Nu înțeleg de ce orice postez se copiază și se interpretează! Important acum este ca Liviu să fie sănătos și să revină acasă”, a susținut Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, în exclusivitate pentru FANATIK.

FANATIK a dezvăluit că Liviu Dragnea se confruntă cu grave probleme de sănătate în penitenciar

Liviu Dragnea a avut în ultimele luni probleme de sănătate din pricina diagnosticului de hernie de care suferă. Pe lângă asta, fostul politician de 57 de ani s-a accidentat în închisoare în urmă cu ceva timp, iar în urma accidentului i-au fost secționate două degete, după care a fost nevoit să petreacă și mai mult timp în celula sa.

ADVERTISEMENT

Pentru că a oferit un interviu din închisoare ANP l-a sancționat,, iar o lună nu a mai avut voie să cumpere și să primească bunuri, dar nici să iasă din celula sa.

Subiectul este controversat, căci instanța a constat că i s-a încălcat dreptul la muncă, după ce conducerea de la Rahova îl ține în celulă de luni bune, deși legea spune că deținuții pot fi sancționați astfel doar 30 de zile.

„I s-a făcut un RMN la coloană, a fost văzut de medici, iar acum urmează aceste programe de recuperare care îl vor ajuta să scape de dureri. Pentru a vedea exact dacă are nevoie de operație trebuie să i se facă analize mai amănunțite”, a declarat Irina Tănase, logodnica politicianului, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT