Lazialii, ameninţaţi de fanii lui Dinamo şi Petrolul! Ce va fi pe teren

EXCLUSIV
Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
15/02/2018, 14:04
Lazialii, ameninţaţi de fanii lui Dinamo şi Petrolul! Ce va fi pe teren GALERIE FOTO

Echipa pregătită de Simone Inzaghi va fi susţinută la duelul cu FCSB de pe “Arena Naţională” de mai mulţi români care fac parte din fan clubul echipei din Serie A, dar şi de alţi fani din Serbia, Israel, Cipru, Georgia, Bulgaria şi Macedonia. 

FANATIK.RO a aflat că jandarmii şi organizatorii meciului FCSB – Lazio Roma au decis ca suporterii care vin din Italia să fie separaţi de ceilalţi fani care vor să o susţină pe echipa lui Ştefan Radu şi care nu sunt de naţionalitate italiană.

Decizia luată de organizatorii meciului FCSB – Lazio

Jandarmeria împrună cu organizatorii meciului au luat această hotărâre după ce fanii lui Lazio Roma din Italia au fost ameninţaţi de către suporterii Petrolului şi cei ai lui Dinamo Bucureşti, care vor merge şi ei pe “Arena Naţională” să susţină echipa din Serie A.

Astfel, dintre cei 1.300 de fani care vor încuraja Lazio Roma în meciul cu FCSB, aproximativ 150 vor fi separaţi, toate acestea pentru a nu se ajunge la incidente grave în timpul meciului de pe “Arena Naţională”.

Ştirea MOMENTULUI

CSM Politehnica Iaşi a devenit FC Poli Iaşi: “Ne-am primit identitatea”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.