Lazialii, ameninţaţi de fanii lui Dinamo şi Petrolul! Ce va fi pe teren

FCSB-Lazio, Europa League, Dinamo, Petrolul
EXCLUSIV

FCSB - Lazio Roma va avea loc de la ora 22.05, în şaisprezecimile Europa League, iar momentele tensionate nu lipsesc înaintea duelului de pe "Arena Naţională".

Echipa pregătită de Simone Inzaghi va fi susţinută la duelul cu FCSB de pe "Arena Naţională" de mai mulţi români care fac parte din fan clubul echipei din Serie A, dar şi de alţi fani din Serbia, Israel, Cipru, Georgia, Bulgaria şi Macedonia. 

FANATIK.RO a aflat că jandarmii şi organizatorii meciului FCSB - Lazio Roma au decis ca suporterii care vin din Italia să fie separaţi de ceilalţi fani care vor să o susţină pe echipa lui Ştefan Radu şi care nu sunt de naţionalitate italiană.

Decizia luată de organizatorii meciului FCSB - Lazio

Jandarmeria împrună cu organizatorii meciului au luat această hotărâre după ce fanii lui Lazio Roma din Italia au fost ameninţaţi de către suporterii Petrolului şi cei ai lui Dinamo Bucureşti, care vor merge şi ei pe "Arena Naţională" să susţină echipa din Serie A.

Astfel, dintre cei 1.300 de fani care vor încuraja Lazio Roma în meciul cu FCSB, aproximativ 150 vor fi separaţi, toate acestea pentru a nu se ajunge la incidente grave în timpul meciului de pe "Arena Naţională".