Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Jucătorul din SuperLiga care i-a luat ochii lui Neluțu Varga, patronul CFR-ului. „Va fi un briliant”

Neluțu Varga, patronul lui CFR Cluj, este impresionat de Adrian Mazilu de la Farul, despre care crede că va deveni un „briliant”.
21.03.2023 | 12:49
Exclusiv Jucatorul din SuperLiga care ia luat ochii lui Nelutu Varga patronul CFRului Va fi un briliant
Adrian Mazilu ar putea fi o țintă de transfer în vară pentru CFR Cluj. foto: colaj Fanaik
ADVERTISEMENT

CFR Cluj este în luptă directă cu Farul Constanța pentru titlul de campioană în SuperLiga. Însă, pe lângă lupta sportivă de pe gazon, cele două echipe ar putea fi implicate într-o afacere de zile mari, ce ar aduce beneficii de ambele părți.

Neluțu Varga, impresionat de Adrian Mazilu: „Va fi un briliant!”

Adrian Mazilu, tânărul jucător al Farului Constanța, face furori în această ediție de SuperLiga, chiar dacă are numai 17 ani. Și. cum era de așteptat, laudele la adresa sa nu au întârziat să apară, oamenii de fotbal prevestindu-i un viitor foarte luminos.

ADVERTISEMENT

Iar, odată cu laudele, încep să apară și ofertele de transferuri pe adresa sa. Unul dintre cluburile interesate ar putea fi CFR Cluj, campioana ultimelor cinci ediții, care din sezonul viitor va avea și o mare problemă de acoperit, cea a jucătorului U21. Fiindcă cei eligibili în acest moment, Petrila și Bîrligea, nu vor mai avea acest statut privilegiat.

Despre un eventual transfer al lui Mazilu a vorbit și Neluțu Varga, patronul lui CFR Cluj, într-o intervenție în direct la emisiunea FANATIK SUPERLIGA: „Vă pun o întrebare directă. Vă place Mazilu de la Farul?”, a fost chestionatt Neluțu Varga de moderatorul Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

„Da, e un jucător de apreciat, cu un potențial chiar mare. Eu așa zic. Dar în acest moment e prea fraged. Mai necesită un an-doi de luptă la nivelul acesta și abia apoi probabil că va fi un briliant. Așa cred eu. Domnul Hagi are talent la asta, și Dan Petrescu are talent la a finisa jucătorii să ajungă la capacitatea lor maximă de potențial.

E posibil să ne intereseze Mazilu în viitor, dar nu pot să mă pronunț în acest moment. Acum noi trebuie să ne terminăm campionatul, să terminăm pe locul 1, dacă ne ajută Dumnezeu, și după aia ne gândim și la transferuri.

ADVERTISEMENT

În timpul acesta, board-ul, cei de profesie care se uită și selectează jucătorii pentru noi își fac raportul, își fac treaba corect, după care în vară vom lua o decizie”, a declarat patronul lui CFR Cluj la FANATIK SUPERLIGA.

VEZI VIDEO MAI JOS

Neluțu Varga dă asigurări că CFR Cluj nu va avea probleme cu participarea în cupele europene: „Este exclus!”

În urmă cu puțin timp, UEFA a anunțat că CFR Cluj a fost amendată cu suma de 250.000 de euro deoarece a fost surprinsă cu întârzierea plăților după monitorizarea făcută de forul continental la 31 decembrie 2022. Campioana României se află într-o perioadă de supraveghere și ar putea fi interzisă în cupele europene dacă „mai calcă pe bec”, însă Neluțu Varga dă asigurări că acest lucru nu se va întâmpla.

ADVERTISEMENT

„Nu vor fi probleme la anul cu cupele europene, exclus. Se tot spune asta, dar de cinci ani suntem echipa cu bugetul cel mai mare și cu performanțele cele mai mari. Deci nu are rost să discutăm asta. Eu m-am săturat de balivernele astea. Sunt doar speculații.

Nu știu să vă spun la virgulă cât cheltuim în momentul de față cu clubul, suma e undeva între 15 și 20 de milioane de euro anual”, a mai spus patronul lui CFR Cluj la FANATIK SUPERLIGA,

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vă dă tonul celor mai tari exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, de la 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT