FOTO. Gonzalo Cabrera a semnat cu Al Faisaly. Prima reacţie: “Este o afacere bună!”

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
26/07/2016, 14:51
FOTO. Gonzalo Cabrera a semnat cu Al Faisaly. Prima reacţie: “Este o afacere bună!” GALERIE FOTO

Update / FANATIK.RO, CONFORIMAT! Transferul lui Gonzalo Cabrera la Al Faisaly e oficial. Fostul jucător al echipei FC Botoşani a semnat un contract valabil trei sezoane şi va încasa un salariu de 400.000 de euro pe an.

Update / Impresarul lui Gonzalo Cabrera, Bogdan Apostu, a confirmat informaţia aflată în EXCLUSIVITATE de FANATIK.RO. “E adevărat, astăzi s-au semnat actele de transfer între FC Botoşani şi Al Faisaly, din Arabia Saudită. Suma înasată de FC Botoşani este conformă cu valoarea lui Gonzalo, o sumă pe care nici o echipă din România, exceptînd Steaua, probabil că n-o putea plăti acum. Este o afacere bună pentru toată lumea. Le-am promis  anul trecut celor de la FC Botoşani, atunci cînd l-am adus gratis pe  Cabrera, că îl vom vinde pe bani mulţi şi aşa s-a întîmplat. Acolo sînt nişte oameni foarte corecţi, care tratează fotbalul cu respect şi iată că şi fotbalul îi răsplăteşte pe ei. Din păcate, Liga 1 a pierdut un fotbalist important, însă vom aduce zilele viitoare un alt fotbalist de mare viitor în locul lui Gonzalo, un brazilian care, după părerea mea, îl va înlocui cu succes pe Cabrera”, a spus Bogdan Apostu pentru FANATIK.RO.

…………………………….

FC Botoşani a pierdut un jucător important în această vară. Argentinanul Gonzalo Cabrera a avut un sezon 2015-2016 foarte bun, iar evoluţiile sale au atras atenţia mai multor echipe din România, dar şi din zona arabă.

Steaua şi Astra au fost cu ochii pe el

Steaua şi Astra au fost cele două formaţii din Liga 1 care s-au arătat interesate de serviciile fotbalistului ce a evoluat în sezonul trecut pentru FC Botoşani, dar oficialii echipei au considerat că oferta făcută nu se ridică la pretenţiile lor.

“În locul lui Cabrera va veni un alt jucător. Cabrera nu are cum să nu plece atÎta timp cÎt îi spun unii că îi dau contract de 300.000 de dolari sau de euro pe an. Nu poate să stea la mine. Eu sper să-l vindem pe Cabrera, dar deocamdată nu sîntem de acord cu ofertele primite”, spunea Valeriu Iftime.

Pleacă în Arabia Saudită

Conform surselor FANATIK.RO, oficialii formaţiei FC Botoşani au ajuns la un acord cu gruparea Al Faisaly FC, din Arabia Saudită, iar moldovenii vor încasa aproximativ 500.000 de euro din transferul mijlocaşului în vîrstă de 27 de ani. Argentinianul va încasa un salariu de 400.000 de euro pe sezon. Fotbalistul se află în Arabia Saudită alături de Bogdan Apostu, impresarul său, iar transferul său urmează să se oficializeze.

Gonzalo Cabrera a evoluat pentru FC Botoşani în 39 de partide, a înscris 12 goluri şi a oferit două pase decisive. Înainte să ajungă în Liga 1, argentinianul a mai jucat pentru Defensa Y Justicia, AEK Larnaca, Doxa Katokopias, Once Caldas şi Club Deportivo Godoy Cruz.

900.000 de euro este cota lui Gonzalo Cabrera, conform transfermarkt.com

Ştirea MOMENTULUI

Carlos Fortes îl acuză pe Gigi Becali că minte. “Nu e adevărat!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×