Carousel hot news

EXCLUSIV / Urmaşul lui Eto’o, alesul lui Mulţescu

În urma întîlnirii de azi cu şefii, Gigi Mulţescu a ales să rămînă la cîrma echipei, chiar dacă iniţial voia să demisioneze de la Dinamo din cauza tensiunilor. Conducătorii i-au promis...
29.07.2013 | 22:10
EXCLUSIV / Urmaşul lui Eto'o, alesul lui Mulţescu
ADVERTISEMENT

În urma întîlnirii de azi cu şefii, Gigi Mulţescu a ales să rămînă la cîrma echipei, chiar dacă iniţial voia să demisioneze de la Dinamo din cauza tensiunilor. Conducătorii i-au promis că-i vor aduce trei jucători pentru a acoperi posturile deficitare. Cel mai urgent trebuie acoperită poziţia de fundaş stînga şi, se pare, că favorit pentru a “plomba” această zonă este Constantin Grecu, care tocmai şi-a reziliat contractul cu Petrolul. Pe lîngă acesta, “SMURD-ul” a mărturisit că mai aşteaptă doi fotbalişti străini.

FANATIK a aflat că unul dintre ei este Justin Mengolo, camerunez care abia a împlinit 20 de ani. Acesta joacă pe postul de vîrf, iar în urmă cu trei luni a fost aproape de un transfer la Petrolul. În prezent, jucătorul este legitimat la Etoile Sportive du Sahel, din prima ligă a Tunisiei, unde a fost comparat cu mult mai celebrul său compatriot Samuel Eto’o. Se pare că şefii lui Dinamo i-au prezentat lui Mulţescu o listă cu trei atacanţi din care pot aduce unul, iar antrenorul s-a hotărît deja asupra lui Mengolo, urmînd să grăbească tratativele de transfer în următoarele zile.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri