Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. La asta chiar nu se aștepta nimeni! Mititelu jr, discurs incredibil despre Mihai Rotaru. ”Dacă el a spus așa, îi doresc să ia titlul!” Se face pace la Craiova? Video

Adrian Mititelu jr a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre posibilitatea unei fuziuni între cele două echipe din Craiova și i-a urat lui Mihai Rotaru să câștige titlul.
03.03.2023 | 14:30
Exclusiv La asta chiar nu se astepta nimeni Mititelu jr discurs incredibil despre Mihai Rotaru Daca el a spus asa ii doresc sa ia titlul Se face pace la Craiova Video
Adrian Mititelu jr a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre posibilitatea unei fuziuni între cele două echipe din Craiova și i-a urat lui Mihai Rotaru să câștige titlul. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Acționarul Universității Craiova s-a poziționat de partea clubului FC U în cazul partidei cu Sepsi, pierdută de olteni la ”masa verde” cu 0-3 din cauza scandărilor xenofobe ale fanilor, și consideră că arbitrul Andrei Chivulete a făcut un deserviciu fotbalului românesc când a decis să oprească definitiv jocul.

Adrian Mititelu, mesaj de pace pentru Mihai Rotaru

Invitat special la cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Adrian Mititelu jr a avut un discurs pacifist la adresa omologului său de la Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, și i-a urat să câștige titlul în acest sezon.

ADVERTISEMENT

”Dacă a zis Mihai Rotaru treaba asta (n.r. – că meciul Sepsi – FC U Craiova ar trebui să se rejoace), gata, vreau să ia campionatul. Glumesc. Cum de altfel și eu, și tatăl meu avem poziții obiective și, indiferent de conflictul care este de atâția ani și ce s-a iscat între tatăl meu și Mihai Rotaru, văd că și dumnealui are o poziție obiectivă față de un caz în care o echipă este complet dezavantajată.

Și cred că își dorește sincer să fim și noi în play-off. De ce să fie Sepsi în play-off? Nu mă miră poziția lui Rotaru pentru că și noi am avut de multe ori poziții corecte față de clubul dumnealui. M-am văzut cu el la meciuri, dar după ce a fost nu am…”, a declarat Mititelu jr.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

În ce condiții se poate face o fuziune între cele două echipe din Craiova

Fiul patronului de la FC U Craiova nu a negat vehement posibilitatea ca în viitor să existe o fuziune cu clubul lui Mihai Rotaru, însă a menționat faptul că afacerea va trebui să fie corectă pentru ambele părți.

”Așa cum a spus-o și tatăl meu acum câteva zile, niciodată să nu spui niciodată. Din punctul meu de vedere este nevoie de un proces mai lung pentru această fuziune. Este foarte complicat, pentru că nu cred că este posibil ca vreodată clubul Universitatea Craiova, dacă ar fi unul singur, să-l conducă Mihai Rotaru în participațiune cu Adrian Mititelu. Acest lucru este exclus.

ADVERTISEMENT

Însă, probabil că se poate găsi o cale de mijloc, habar nu am. Orice este posibil în condițiile în care această fuziune este făcută corect și cu anumite cerințe corecte din ambele părți.

Să existe o anumită echidistanță, nu cum a fost în anii trecuți în care a fost o situație forțată de împrejurări să se facă lucru acesta și în niciun caz nimeni nu cedează vreunui șantaj sau ceva de genul ăsta. Orice este posibil în fotbal și cred că acest lucru ar fi benefic pentru orașul Craiova”, a afirmat el, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Mititelu jr nu crede că rivalitatea suporterilor ar fi o problemă în cazul unei fuziuni

Întrebat de Horia Ivanovici dacă nu cumva divergențele dintre cele două tabere de suporteri nu ar fi o piedică în crearea unei singure formații în Craiova, Adrian Mititelu jr a spus că lumea a început să se obișnuiască în oraș că există două echipe și rivalitatea nu mai este așa mare.

”Cred că s-a diluat puțin din această rivalitate a suporterilor. În sensul în care au avut deja loc trei meciuri, s-a obișnuit lumea cu aceste două echipe în oraș, s-a obișnuit lumea cu Peluza Sud într-o parte și cu Peluza Nord în cealaltă parte, iar eu cred că se dorește o oarecare pace în oraș.

Chiar dacă sunt câțiva oameni din oraș care vociferează în comentarii pe Facebook în care spun că niciodată nu se va întâmpla asta, așa cum am afirmat și noi de-alungul timpului, însă odată cu trecerea anilor rănile se mai închid. Cred că cea mai bună cale este să existe pace. Sunt mai pacifist în ultima perioadă.

Este posibil, nu știu în ce termeni, în ce condiții. Dacă s-ar forma un lot din cele două ar fi o echipă care s-ar bate la titlu fără discuție. Atunci chiar ar fi un fotbal șampanie la Craiova. Este doar o ipoteză. Perspectiva nu ne permite să ne gândim la acest lucru în clipa de față.

Te așteptai vreodată să-l vândă tata pe Compagno la Steaua (n.r. – FCSB)? Eu niciodată nu mă așteptam. De ce să pierzi în continuu bani la fotbal? Poate că cea mai bună soluție cândva va fi să existe o singură echipă”, a încheiat Mititelu jr, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vine cu numeroase exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită începând din această săptămână în fiecare zi de luni până vineri. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT