Life

Exclusiv. Laura Cosoi, prima declarație după ce Smiley a devenit tătic

09.03.2021 | 19:45
Exclusiv Laura Cosoi prima declaratie dupa ce Smiley a devenit tatic
Laura Cosoi (stânga) le-a transmis felicitări Ginei Pistol și lui Smiley, după ce a aflat că au devenit părinți. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Laura Cosoi demonstrează, încă o dată, că este o lady! La scurt timp după ce a aflat că Smiley și Gina Pistol au devenit părinți, vedeta i-a felicitat.

Laura Cosoi a aflat de la FANATIK că Smiley, artistul cu care a trăit o frumoasă poveste de dragoste, în urmă cu mai mulți ani, și cu care a rămas în relații cordiale, a devenit tată. Delicată și civilizată, așa cum ne-a obișnuit de-a lungul timpul, Laura Cosoi i-a felicitat pe cântăreț și pe iubita lui, Gina Pistol.

ADVERTISEMENT

“Felicitări! Mă bucur mult pentru amândoi. Nu am știut că a născut Gina, mă bucur mult pentru ei, să fie sănătoasă cea mică. Sunt niște oameni deosebiți și li se întâmplă ce merită.”, a declarat Laura Cosoi, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți, pentru prima dată, astăzi, 9 martie. Prezentatoarea emisiunii Chefi la cuțite a născut o fetiță sănătoasă, de 3,2 kilograme și 51 de cm.

ADVERTISEMENT

“Așa începe fericirea. Suntem deja 3. Fetița noastră s-a născut astăzi, este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar medicul nostru ne-a spus că este perfectă. Mulțumim pentru toate gândurile și urările! Revenim cât de curând cu vești, imediat ce vom fi în stare”, a transmis Gina Pistol pe Instagram, la scurt timp după ce a născut.

Smiley: “Sunt primele ore din cea mai frumoasă poveste”

“Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița noastră este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune că este perfectă. Sunt primele ore din cea mai frumoasă poveste din viețile noastre și știm deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă”, a fost mesajul lui Smiley care a însoțit un clip inedit, postat de artist pe YouTube.

ADVERTISEMENT

Laura Cosoi și Smiley, prieteni după ce s-au despărțit

Laura Cosoi şi Smiley s-au cunoscut în 2007, pe platourile serialului “Cu un pas înainte”, difuzat la Pro TV, și au devenit rapid unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz.

În 2012 și-au spus însă adio, dar au rămas prieteni și, de fiecare dată când drumurile lor s-au intersectat, la evenimente mondene sau în culisele televiziunilor, s-au comportat civilizat, ba chiar au stat la povești.

ADVERTISEMENT

În prezent, Laura Cosoi este căsătorită cu Cosmin Curticăpean, cu care are două fetițe minunate, Rita și Vera.

ADVERTISEMENT