Sport

Exclusiv. Câţi bani primeşte Laurenţiu Reghecampf, noul antrenor al Universităţii Craiova! Detaliile contractului de titlu!

Laurenţiu Reghecampf este noul antrenor al Universităţii Craiova şi preia echipă înainte de returul cu Laci din turul 2 preliminar al Conference League.
26.07.2021 | 16:47
Exclusiv Cati bani primeste Laurentiu Reghecampf noul antrenor al Universitatii Craiova Detaliile contractului de titlu
Laurenţiu Reghecampf, noul antrenor al Universităţii Craiova
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Laurenţiu Reghecampf este noul antrenor al Universităţii Craiova, după ce Marinos Ouzounidis a fost demis în urma înfrângerii suferite cu Laci, în UEFA Conference League.

U Craiova şi-a pus antrenor la scurt timp după înfrângerea dură în faţa celor de la FCSB, 1-4 în etapa a 2-a din Liga 1. Echipa a fost pregătită de Dragoş Bon, cel care a fost interimar în urma demiterii lui Marinos Ouzounidis, informaţie anunţată în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Laurenţiu Reghecampf, noul antrenor al lui U Craiova. Ce salariu va avea în Bănie

FANATIK a aflat că Laurenţiu Reghecampf va avea un salariu de 500.000 de euro pe an la U Craiova, după ce a semnat un contract valabil până în 2023.

Din informaţiile FANATIK, Laurenţiu Reghecampf poate da marea lovitură dacă o va duce pe U Craiova în grupele Ligii Campionilor. Pentru atingerea acestui obiectiv, antrenorul de 45 de ani va încasa 1.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Revine în Liga 1 după 4 ani

Laurenţiu Reghecampf revine în Liga 1 după o pauză de 4 ani, ultima echipă antrenată în România fiind chiar FCSB, formaţie care le-a administrat oltenilor o înfrângere dură în a doua rundă din campionat.

În ultimii 4 ani, Laurenţiu Reghecampf a antrenat în ţările arabe, unde le-a pregătit pe Al-Wahda, Al-Wasl şi Al Ahli. Reghe a fost implicat în lupta pentru titlu în prima ligă din Emiratele Arabe Unite, în sezonul 2017-2018, când Al-Wahda a terminat pe locul 2.

ADVERTISEMENT

Primul mandat la FCSB i-a adus şi cele mai importante performanţe. Alături de formaţia “roş-albastră”, Laurenţiu Reghecampf a câştigat două titluri de campion al României şi o Supercupă.

Mai mult decât atât, Reghe a dus-o pe FCSB până în optimile de finală din Europa League, după ce a eliminat-o pe Ajax în 16-imi. În următorul sezon, 2013-2014, Laurenţiu Reghecampf i-a calificat pe “roş-albaştri” în grupele Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT

Intră direct în focurile europene

Laurenţiu Reghecampf va debuta pe banca Universităţii Craiova la returul cu Laci, meci din turul 2 preliminar al UEFA Europa Conference League. În tur, oltenii au fost învinşi de albanezi, scor 0-1, iar calificarea în următoarea fază va fi decisă în Bănie.

Dacă va întoarce scorul din Albania, U Craiova se va califica în turul 3 preliminar din UEFA Europa Conference League, unde o va aştepta Anderlecht. Meciurile din turul 3 sunt programate pe 5 şi 12 august.

Pe plan intern, marele vis al Universităţii Craiova este un titlu de campion, trofeu care nu a mai ajuns în vitrina clubului din sezonul 1990-1991.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Laci: 1,57 este cota pentru “se califică U Craiova”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT