Life

Exclusiv. Leonard Miron și iubitul spaniol au vrut să adopte un copil. Ce s-a întâmplat

04.03.2021 | 10:23
Exclusiv Leonard Miron si iubitul spaniol au vrut sa adopte un copil Ce sa intamplat
Leonard Miron și iubitul său, Miguel, au renunțat la ideea de a adopta un copil. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Leonard Miron (51 ani) a recunoscut, în 2012, că iubeşte un bărbat, pe Miguel Gonzales de la Fuente (49 ani), iar de atunci viaţa i s-a schimbat radical. A uimit, de-a lungul timpului, cu declaraţii despre orientarea sexuală și nu numai, pe care publicul român le-a considerat controversate, unul dintre ele fiind chiar apariția unui copil în viața lui.

Leonard Miron locuieşte în Anglia, împreună cu iubitul spaniol Miguel Gonzales de la Fuente, dar cutreieră lumea în lung şi lat, profită de fiecare moment şi recunoaşte că nu îi lipseşte decât activitatea în televiziune. Au renunțat la ideea de a deveni părinți, deși, la un moment dat, s-au gândit atât la varianta adopției, cât și la cea în care să apeleze la ajutorul unei mame surogat. FANATIK.RO a aflat ce s-a ales de planul celor doi și de ce au renunțat la dorința de a deveni părinți.

ADVERTISEMENT

Leonard Miron și iubitul spaniol au vrut să adopte un copil

“În privinţa copiilor, am varianta sănătoasă şi varianta nesănătoasă. Cea nesănătoasă: copiii sunt un rău necesar. Îmi plac copiii, dar ai altora. Glumesc. Eu cred că, şi Miguel la fel, copiii sunt o şansă pentru noi să ne reamintim cum am fost. Miguel, de exemplu, are doi nepoţi – un băiat şi o fată -, copiii surorii lui, de care eu sunt foarte apropiat, foarte legat. Daniel face 22 de ani, iar Gema 18 ani şi, de multe ori, ei petrec mult timp cu mine, pentru că eu sunt cam de aceeaşi vârstă cu mama lor, dar nu e relaţia aia strictă ca între părinţi şi copii. Dar uneori fac nişte lucruri care mă enervează, care nu mi se par corecte şi, în loc să le explic logic, stau şi mă apuc şi le dau lecţii pornind cu fraza ‘pe vremea mea…’ . Ceea ce este o mare prostie! După aia stau şi mă gândesc cât mă enerva pe mine să înceapă cineva cu ‘pe vremea mea… ‘. Şi pentru mine, şi pentru Miguel copiii sunt o oportunitate de a ne întoarce puţin la cum eram pe vremuri. Într-un fel asta ne face pe noi foarte flexibili şi versatili şi uşor adaptabili la ce ni se întâmplă în jur”, spune Leonard Miron.

Leonard Miron mărturisește că și-a dat seama, odată cu trecerea timpului, că un copil reprezintă o responsabilitate enormă, iar în acest moment, atât el, cât și Miguel nu sunt pregătiți să-și asume o asemenea sarcină.

ADVERTISEMENT

“Normal că ne-am fi dorit copii, a şi fost o idee să adoptăm, dar un copil este o responsabilitate şi deocamdată nu cred că suntem noi destul de responsabili să ne asumăm o asemenea sarcină. De aceea ‘profităm’, cu ghilimele, de copiii celorlalţi.

Am nişte vecini, chiar în casa de lângă noi, în Anglia, Penelope, care au o fetiţă care împlineşte un an. Doamne, este răsfăţata noastră, îi luăm cadouri, petrecem timp împreună…”, a dezvăluit Leonard Miron, în exclusivitate, pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Leonard Miron, interviu exclusiv pentru FANATIK

În cadrul unui interviul acordat, recent, site-ului nostru, Leonard Miron a făcut dezvăluiri tulburătoare despre anii de violență domestică pe care i-a îndurat mama lui, despre dorul de televiziune, despre foștii colegi de breaslă care își ghidează activitatea în TVR în funcție de interesele personale, despre bani și relația cu iubitul spaniol care i-a fost alături necondiționat în ultimele două decenii.

Citește AICI de ce crede că Marina Almășanu este “o hienă” și de ce spune că nu se poate uita la emisiunea Andreei Marin, de la TVR, dar și reacțiile celor două vedete. 

ADVERTISEMENT
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în...
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în același timp. Avertismentul dur al medicilor specialiști
Jucătoarea din România care a izbucnit după ce a fost ”umilită” de numărul...
Jucătoarea din România care a izbucnit după ce a fost ”umilită” de numărul 632 mondial: ”Urăsc acest sport din tot sufletul”
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Valentina Pelinel, emoționată până la lacrimi în ziua în care a împlinit 43...
Valentina Pelinel, emoționată până la lacrimi în ziua în care a împlinit 43 de ani. Surpriză pentru soția lui Cristi Borcea!
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au...
Kim Basinger împlinește 70 de ani: iubirile pasionale ale actriței. Ce roluri i-au adus celebritatea VIDEO
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
A MURIT marele CÂNTĂREŢ ROMÂN. Adio, maestre! Durerea e infinită
A MURIT marele CÂNTĂREŢ ROMÂN. Adio, maestre! Durerea e infinită
Un hairstylist român, mort la 44 de ani. Decesul e misterios
Un hairstylist român, mort la 44 de ani. Decesul e misterios
Simona Gherghe, anunţ trist după 6 ani de căsnicie cu Răzvan Săndulescu. Ce...
Simona Gherghe, anunţ trist după 6 ani de căsnicie cu Răzvan Săndulescu. Ce se întâmplă cu copiii
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Care erau plăcerile culinare ale dacilor. Alimentele care erau un lux în dieta...
Care erau plăcerile culinare ale dacilor. Alimentele care erau un lux în dieta acestora
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română