Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Liderul Peluzei Nord nu crede în retragerea lui Gigi Becali: “Ne-am obișnuit cu el. N-o să se întâmple, e disperat după Steaua”. Video

Gheorghe Mustață nu crede în anunțul retragerii lui Gigi Becali. Liderul Peluzei Nord susține că prima ligă de fotbal din România trăiește datorită finanțatorului de la FCSB.
26.04.2023 | 16:38
Exclusiv Liderul Peluzei Nord nu crede in retragerea lui Gigi Becali Neam obisnuit cu el No sa se intample e disperat dupa Steaua Video
Mustață a vorbit despre schimbările de la pauza meciului FCSB - U Cluj 2-2. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Conflictele pe care Gigi Becali le poartă cu instituțiile care conduc fotbalul din România, urmate de arbitrajul lui Horațiu Feșnic de la derby-ul Rapid – FCSB, scor 1-0 l-au făcut pe Gigi Becali să își anunțe retragerea din fotbal. Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, nu crede în declarațiile patronului.

Liderul Peluzei Nord nu îl crede pe Gigi Becali: „Ne-am obișnuit cu plec, cu mă retrag”

Gigi Becali a anunțat că renunță la FCSB, informație dezvăluită în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, însă Gheorghe Mustață, șeful galeriei roș-albaștrilor, nu îl crede pe patron. Liderul suporterilor vicecampioanei a făcut apel la situațiile din trecut când Gigi Becali a anunțat de mai multe ori că renunță la fotbal, însă și-a continuat activitatea.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață este de părere că prima ligă de fotbal din România ar suferi enorm dacă Gigi Becali s-ar retrage. „Știți cu toții că ne-am obișnuit cu plec, cu mă retrag, cu nu mai mă bag și lucrurile au mers tot la fel.

Gigi Becali cred că a spus-o la cald pentru că e normal la banii pe care îi investește în fotbalul ăsta și vorba domnului Vochin că eu spun de atâtea ori, de vreo două săptămâni spun că Liga 1 trăiește datorită lui Gigi Becali”, a declarat Gheorghe Mustață, în exclusivitate, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Motivul pentru care Gheorghe Mustață nu îl crede pe Gigi Becali: „E disperat după Steaua”

Gigi Becali a ajutat din punct de vedere financiar anumite cluburi din SuperLiga prin transferurile pe care le-a făcut la FCSB este părerea lui Gheorghe Mustață. Vara trecută, Gigi Becali a plătit 1,7 milioane de euro pentru David Miculescu, de la UTA Arad, și 1,5 milioane de euro pe Andrea Compagno, de la FC U Craiova 1948.

„UTA, FC U Craiova 1948, FC Botoșani. Această ligă trăiește datorită acestui om. Avem noi ce avem cu el. Îl înjurăm că pleacă, vinde. Și noi putem să spunem: ‘Bă, lasă să vândă’. O parte din noi spun: ‘Să vândă’”, a mai spus Gheorghe Mustață.

ADVERTISEMENT

Șeful Peluzei Nord este convins că obsesia pentru Steaua îl va face pe Gigi Becali să nu se retragă din fenomen. „Problema este că batem câmpii cu toții și nu o să se întâmple lucrul ăsta pentru că Gigi Becali este disperat după Steaua”, a mărturisit Gheorghe Mustață.

„A ajuns omul la saturație”

Totul a plecat de la arbitrajul lui Horațiu Feșnic din meciul Rapid – FCSB, scor 1-0 în etapa cu numărul 5 din play-off-ul SuperLigii. Gheorghe Mustață consideră că prestația „centralului” a fost picătura care a umplut paharul pentru latifundiarul din Pipera

ADVERTISEMENT

„Așa că să lăsăm lucrurile să meargă mai departe. Gigi Becali dacă vrea să dea acțiunile nepoților, surorii sau oricui poate să o facă oricând și nu acum. A ajuns omul la saturație. Este păcat că s-a ajuns să ai un asemenea arbitraj”, a mai spus liderul Peluzei Nord.

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vă ține la curent cu exclusivitățile din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, de la 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT