Carousel hot news

Liga 1 a luat foc după victoria Braşovului cu Craiova: “RUŞINE!”

Rezultatul partidei CS U Craiova- FC Braşov, 0-1, a iscat nemulţumirea oficialililor echipelor care se luptă cu formaţia "stegarilor" la salvarea de la retrogradare. Însă unul dintre cei mai...
29.04.2015 | 19:32
Liga 1 a luat foc după victoria Braşovului cu Craiova:

Rezultatul partidei CS U Craiova- FC Braşov, 0-1, a iscat nemulţumirea oficialililor echipelor care se luptă cu formaţia “stegarilor” la salvarea de la retrogradare. Însă unul dintre cei mai supăraţi pentru rezultatul din Bănie a fost chiar atacantul oltean Mihai Dina, actualul fotbalist al Concordia Chiajna, însă şi fost jucător la FC Universitatea Craiova.

 

Astfel, după ce a postat pe facebookul personal “Ruşine!”, atacantul oltean a justificat pentru FANATIK.RO gestul său.

“Pur şi simplu sînt supărat după ce am văzut la televizor meciul CS U Craiova- FC Braşov, iar acum mie îmi este clar că eu am jucat la FC Universitatea. Nu vreau să comentez mai multe, dar asta nu mai este un fotbal cinstit. Noi cei de la Concordia am fost furaţi ca în codru la Cluj, iar cei de la Braşov cîştigă cum cîştigă pe Extensiv. Pe contul meu de facebook personal pur si simplu mi-am spus părerea şi frustarea”, a spus Dina.

La rîndul său, Viorel Mestăcăneanu, preşedintele Ceahlăului a declarat. “Fraţilor, m-am uitat la o panaramă de meci. Aia de la Craiova nu atacau poarta nici morţi. Am asistat la nişte faze de cascadorii rîsului. Dar, ştiţi şi voie că hoţul neprins este negustor cinstit”,a spus oficialul moldovenilor.

La fel de supărat s-a arătat şi conducătorul Oţelului Galaţi, Ovidiu Burcă. “Este ruşinos ca o echipă precum cea a Craiovei, cu pretenţiile şi banii ei, să se prezinte atît de slab la un meci”, a spus Burcă.

Patronul Rapidului, Valerii Moraru a declarat. “Am asistat la un meci slab!”

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri