Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Lista de transferuri de la FCSB, dezbătută la Fanatik SuperLiga: “Mult mai util”. Cine ar fi adevărata lovitură. Video Exclusiv

Lista de transferuri a FCSB, anunțată de Horia Ivanovici, a fost analizată la FANATIK SUPERLIGA. Chiricheș, Garita și Djokovic, cei 3 vizați.
26.05.2023 | 15:15
Lista de transferuri de la FCSB dezbatuta la Fanatik SuperLiga Mult mai util Cine ar fi adevarata lovitura Video Exclusiv
Exclusiv. Lista de transferuri de la FCSB, dezbătută la Fanatik SuperLiga Mult mai util. Cine ar fi adevărata lovitură. Video
ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI care este lista de transferuri a celor de la FCSB pentru următoarea perioadă. Chiricheș, Djokovic și Garita sunt jucătorii care deja au intrat în negocieri cu FCSB. Ultimul ar avea cele mai mari șanse să ajungă la FCSB.

Horia Ivanovici a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA lista de transferuri a FCSB: “Discuții cu Chiricheș, Garita și Djokovic”

În momentul de față sunt 3 jucători cu care FCSB este clar în discuții. Sunt trei jucători care practic ar fi o coloană vertebrală a FCSB-ului dacă se face transfer. Este Chiricheș sută la sută, care trebuie să dea răspunsul până la finalul acestui weekend.

ADVERTISEMENT

Este Djokovic, cu care se discută. Și atacantul este Garita, oferta este deja înaintată. Toate trei transferurile mi se par bune. Chiricheș 1 la sută să vină, Djokovic 10 la sută aș zice. Garita cred că vine la FCSB”, a explicat Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA.

Mihai Stoichiță nu este impresionat de lista de transferuri a FCSB, ci a remarcat un singur jucător de pe această listă: “Singurul care mie mi se pare că este jucător esențial este Chiricheș. Avem un campionat care nu este la intensitatea campionatului Italia, deci riscurile de accidentare scad.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiță este încântat de varianta Vlad Chiricheș pentru FCSB: “O experiență și o valoare pe care nu putem să le contestăm”

Are o experiență și o valoare pe care nu putem să le contestăm. Este un băiat foarte serios, îl cunosc foarte bine. O alegere excelentă”, a declarat Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Jurnalistul Alin Buzărin l-a remarcat în special pe Arnold Garita, fotbalistul celor de la FC Argeș: “Fără Garita nu era nimic la FC Argeș, a dat 150 la sută din golurile echipei. Echipa a dat 20 și Garita are 30. A cărat echipa aia după el și când echipa aia era praf, cât nu a jucat. De Djokovic noi mai știm cum e el acum?”.

ADVERTISEMENT

Influencerul Robert Niță a explicat care este motivul pentru care nu îl vede pe Arnold Garita ca atacant care să se plieze pe jocul celor de la FCSB. Unde nu va avea la fel de multe spații. Nici de Djokovic nu este convins, mai ales că a trecut ceva timp de când a plecat din SuperLiga. A și dat exemplul Omrani.

Robert Niță trage un semnal de alarmă pentru un eventual transfer al lui Arnold Garita la FCSB: “Să nu uităm ce tip de jucător este”

Garita duce echipa în cârcă și marchează multe goluri, dar să ne uităm și ce tip de jucător este. Nu o să aibă spațiile alea la FCSB niciodată în viața lui. Toți se apără cu FCSB. Djokovic juca bine la CFR, dar și Omrani rupea la CFR”,a explicat și Robert Niță la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT