Exclusiv! Liviu Dragnea a câștigat în Instanță dreptul la muncă și de a primi pachete din partea familiei

EXCLUSIV FANATIK
Ciută Cerasela   
în HotNews
15/09/2020, 13:16
Exclusiv! Liviu Dragnea a câștigat în Instanță dreptul la muncă și de a primi pachete din partea familiei EXCLUSIV FANATIK
Liviu Dragnea. Foto: Facebook

FANATIK publică în exclusivitate documentele care atestă faptul că Liviu Dragnea a câștigat în Instanță dreptul la muncă, dar și dreptul de a primi pachete, vizite și alte bunuri din partea familiei.

Liviu Dragnea a primit două sancțiuni dure din partea penitenciarului Rahova: i s-a confiscat dreptul la muncă pe o perioadă nedeterminată și dreptul la vizite și la pachete cu mâncare, haine sau alte necesități pentru o perioadă de o lună de zile.

Judecătorii au fost de partea fostului șef PSD și i-au dat câștig de cauză. Liviu Dragnea iese victorios, azi, 15 septembrie, după ce Instanța a decis în favoarea lui.

Liviu Dragnea, sancționat pentru un interviu

Liviu Dragnea a primit două sancțiuni care l-au afectat atât fizic, cât și psihic. Fostul lider PSD a fost obligat să stea în celula sa din Rahova timp de 23 de ore, cu 1 oră pauză de recreere în curtea penitenciarului.

De asemenea, conducerea de la Rahova a decis să-i impute dreptul la vizite, mâncare din exterior, pachete cu necesități sau orice sursă venită din partea familiei, fie că ar putea fi vorba chiar și de medicamente.

FANATIK publică în exclusivitate documentele care atestă victoria lui Dragnea
FANATIK publică în exclusivitate documentele care atestă victoria lui Dragnea

Decizia conducerii penitenciarului Rahova de a-l lăsa pe fostul șef de pe Kiseleff fără loc de muncă s-a pus în aplicare la mijlocul lunii iunie, după ce Liviu Dragnea a acordat un interviu prin Skype fostei sale consiliere Anca Slexandrescu.

Politicianul a fost condamnat, în 2019, la 3 ani și șase luni de închisoare în dosarul DGASPC Teleorman.

Închide ×